Ζητείται παραμυθάς για το ΠΑΣΟΚ

Η κ. Φώφη Γεννηματά είναι ένα αξιόλογο και έντιμο πολιτικό πρόσωπο, που κράτησε το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ σε ένα μέτρια αξιοπρεπές εκλογικό ποσοστό μέσα σε συνθήκες πολύ άγριες πολιτικά και ανάμεσα σε ισχυρή πόλωση. Δε θα ήθελα να αναφέρω, ότι χωρίς το όνομα σύμβολο της, δε θα κατάφερνε ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό του Βασίλη Λεβέντη.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Όμως ως εκεί. Αυτά μπόρεσε και κάνει, αυτά έκανε. Και ως εκεί πήγε το κόμμα. Και είναι προς τιμήν της και έπαινος της. Δοκιμάστηκε, νομίζω, και οι πολίτες στο ζύγι της πολιτικής, τόσο την ζύγισαν. Παραπάνω δεν πηγαίνει. Ίσως κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν τι επιθυμεί ο Έλληνας σήμερα. Απλό στρωτό πολιτικό λόγο με αλήθειες και μετριοπάθειες δεν τους κάνουν, δεν του λένε τίποτε.

Μπαρούφες βαρύγδουπες θέλει ο Έλληνας, που σαν κάλος μαζοχιστής αρέσκεται να τις ακούει και μετά το πέρας των εκλογών να βρίζει την ψήφο του, την τύχη του, το χέρι του, την παράταξη του, και την επιλογή του. Σκισμένα μνημόνια, 100 πρώτες μέρες, Μακεδονομάχοι, κολοκύθια τούμπανα, διορισμοί, επενδυτές από το Αφγανιστάν και το Κονγκό και φίδια στο χιόνι. Όπως είπε και πολύ φιλοσοφημένα κάποιος, ο Έλληνας για ένα παραμύθι ζει, την αλήθεια την ξέρει.

Πώς να επαναπατρίσεις λοιπόν τους χιλιάδες που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και πήγαν κατά το Σύριζα, τη ΝΔ και αλλού; Με το λόγο της κ Γεννήματα δε μαγεύονται, δε συγκινούνται. Θέλουν ένα γερό παραμύθι και η Φώφη δεν το έχει να τους το δώσει. Βολεύονται ακόμα με λίγο αριστερισμό σαν του κ. Δρίτσα του Σύριζα και λίγο τσαμπουκά τύπου Άδωνη στη ΝΔ!

Ζητείται λοιπόν παραμυθάς και στο ΠΑΣΟΚ να μας δώσει επενδυτές, φράγκα, πετρέλαια, λεφτά με το τσουβάλι, υπερήφανη εξωτερική πολιτική και άλλα φύκια της θάλασσας για μεταξωτές κορδέλες. Δύσκολο μεν, γιατί οι δεινόσαυροι που απέμειναν στο Πασοκ, δεν έχουν όρεξη ούτε τα τελευταία μετερίζια της μικροπολιτικής που τους απέμειναν να τα παραδώσουν… Δύσκολο πολύ δύσκολο σύντροφοι…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail