Πενταρόφσκι σε νεολαίους: Αν δεν ήμουν πρόεδρος θα έφευγα κι εγώ από τη χώρα μου!

Freepen.gr - Αν είναι γκάφα  όταν ένας πολιτικός λέει τυχαία την αλήθεια, τότε ο πρόεδρος των Σκοπίων, Στέβο Πενταρόφσκι έκανε τη μητέρα όλων των γκαφών σήμερα, αναφέρει η ιστοσελίδα republika. Μιλώντας σε ακροατήριο νέων από τα Βαλκάνια που συγκεντρώθηκαν στο Νόβι Σαντ, ο Πενταρόφσκι τους συμβούλευσε να εγκαταλείψουν τις χώρες τους.

Έχετε μόνο μια ζωή για να ζήσετε, όλοι αυτό έχουμε, και κανείς δεν είναι τρελός να περάσει τη ζωή του ενώ οι συνομιλίες για ένταξη στην ΕΕ διαρκούν εδώ και χρόνια και ο μέσος μισθός στη χώρα μου είναι 400 ευρώ. Εάν δεν ήμουν πρόεδρος, θα έφευγα από τη χώρα μου, είπε ο Πενταρόβσκι.

Το σχόλιό του, όπως κι ενός από τους υπουργούς της απερχόμενης κυβέρνησης Ζάεφ, προκάλεσε γέλια στην τηλεόραση, συζητώντας την προεκλογική υπόσχεση που είχε δώσει ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας ότι θα κάνει τους νέους να επιστρέψουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail