Γελάστε σήμερα με το Γιαννούλη που μπορείτε διότι πράγματι σε λίγα χρόνια η χοιρινή στα κάρβουνα θα αποτελεί ανάμνηση

Την τοποθέτηση - ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιαννούλη που μιλά για κτηνωδία-σαδισμό σχετικά με το ψήσιμο χοιρινού κρέατος και την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών κοντά σε δόμες που διαβιούν άνθρωποι που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα, μαζί με την επιθυμία του αυτό να καταστεί ποινικά κολάσιμο, κάποιοι το στηλίτευσαν, έτεροι πάλι το διακωμώδησαν.

Του Στρατή Μαζίδη

Θα κοπεί όμως απότομα το γέλιο σε πόλλους αν αποφασίσουν να ασχοληθούν με την πραγματικότητα. Αν πχ θελήσουν να μάθουν πόσοι είναι οι μουσουλμάνοι που ήρθαν παράνομα στη χώρα μας μετά το 2000 και τελικά κατέστησαν μονιμότεροι κι από εμάς. Αν έβλεπαν τα δελτία των καθημερινών, εβδομαδιαίων και μηνιαίων αφίξεων στα ελληνικά νησιά. Αν διάβασαν την ανακοίνωση του νοσοκομείου της Σάμου όσον αφορά την εθνοτική ανάλυση των γεννήσεων. Αν μελετούσαν την τελευταία έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ για να δουν το ισοζύγιο θανάτων-γεννήσεων αλλά και την καταγωγή των μητέρων.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μη συμπαθεί ιδιαίτερα τη χώρα η οποία τον μεγάλωσε και τον συντηρεί πλουσιοπάροχα ως εθνοπατέρα, ωστόσο έστω και άθελά του προχώρησε σε μια προφητεία. Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά σε αυτό που σήμερα συντελείται, τότε η πληθυσμιακή αναλογία η οποία θα βαίνει διαρκώς και με σταθερό ρυθμό σε βάρος των γηγενών, θα καταστήσει τα μπάρμπεκιου κάποια στιγμή ποινικό αδίκημα, όταν πια ολόκληρες γειτονιές και πόλεις θα έχουν αλλάξει ταυτότητα και φυσιογνωμία.

Οι άνθρωποι αυτοί που έρχονται χάρη στις φιλότιμες κινήσεις των εκάστοτε ελληνικών κυβερνήσεων, έχοντες κάθε δικαίωμα εξαιτίας τούτου να αισθάνονται παντοδύναμοι, θα επιβάλλουν κάποια στιγμή, όχι πολύ μετά στο μέλλον, τα ήθη κι έθιμά τους στην Ελλάδα.

Συνεπώς σε λίγα χρόνια η χοιρινή στα κάρβουνα θα αποτελεί ανάμνηση, όπως φυσικά κι όλοι εμείς. Δεν είναι εκτίμηση, είναι νομοτέλεια με βάση τα σημερινά ισχύοντα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail