Νέα τάση στη Σουηδία: Κλέβουν τους πολίτες και τους αρπάζουν τα ρούχα για να τους ταπεινώσουν

 Bild: Läsarbild
Freepen.gr - Μια νέα τάση στη Σουηδία θέλει τα θύματα ληστείων να ξεγuμνώνονται συνεχίστηκε την περασμένη Τετάρτη καθώς ένας άνθρωπος αποστερήθηκε από όλα όσα είχε, ακόμη και των ρούχων του, στην πόλη της Ουψάλα.

Η τακτική αυτή ήρθε στην προσοχή του κοινού την περασμένη εβδομάδα μετά την αναφορά του αστυνομικού τμήματος του Γκέτεμποργκ ότι οι νεαροί εγκληματίες χρησιμοποιούν την εξευτελιστική αυτή μέθοδο ως τρόπο να ταπεινώσουν τα θύματά τους, αναφέρει ο σουηδικός τηλεοπτικός σταθμός SVT.

Ευτυχώς, όχι πολύ καιρό μετά, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τους τρεις δράστες σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Bålsta. Οι τρεις ήταν ηλικίας μεταξύ 15 και 21 ετών. Μετά τη σύλληψή τους, οι εισαγγελείς απελευθέρωσαν τον 15χρονο περίπου το επόμενο πρωί.

Την ίδια μέρα, ένας άλλος νεαρός άνδρας, θύμα ληστείας, είδε τους ληστές να του κόβουν το αυτί κατά τη διάρκεια ληστείας στο Γκέτεμποργκ, ανέφερε η τοπική εφημερίδα Goteborgs Posten.

Το θύμα ηλικίας 18 ετών είχε το αυτί του μερικώς ή ολοκληρωτικά αποκομμένο από μια συμμορία «νεαρών» που τον άφησε μόνο με τα εσώρουχα.

Σύμφωνα με τους τοπικούς ανακριτές, το περιστατικό συνέβη την Τρίτη το βράδυ περίπου στις 11 μ.μ., στην κεντρική συνοικία Gothenburg της Landala με το έφηβο παιδί να δέχεται βίαιη επίθεση από μια συμμορία περίπου δέκα ανθρώπων.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την αστυνομία. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις σε σχέση με την υπόθεση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail