Οι ανθρωπιστές μισούν τους λαούς

PDPics / pixabay
Οι πατρίδες είναι τα σπίτια των λαών, τα ιδιοκτησιακά τους δικαιώματα. Αυτοί που δε θέλουν πατρίδες, δεν αγαπούν τους ανθρώπους. Απεναντίας τους μισούν, τους θεωρούν μάζα ικανή για φθηνή εργασία ή για υποβοηθητικό ρόλο στο δημογραφικό. Δύσκολο να προσβάλλεις τόσο πολύ τον άνθρωπο οδό τον προσβάλλουν οι ανθρωπιστές.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Τα έθνη κράτη είναι τα σπίτια των λαών που σταμάτησαν να είναι δουλοπάροικοι που διεκδίκησαν τον πλούτο των πατρίδων τους για τους ίδιους και όχι για τους αυτοκράτορες ή τους αποικιοκράτες. Οι ανθρωπιστές είναι τα τσιράκια των σύγχρονων αυτοκρατόρων. Στερούν από τους λαούς το δικαίωμα στη γη τους. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί ανθρωπιστές είναι και εθνοαποδομητές.

Ξεπλένουν γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις ταυτίζοντας πρόσφυγες με οικονομικούς μετανάστες χωρίς χαρτιά. Όταν θεωρείς τη μετακίνηση πληθυσμών ως κάτι φυσιολογικό γιατί να αποτρέψεις την εθνοκάθαρση; Όταν ταυτίζεις τον πρόσφυγα με αυτόν που αναζητά, καλύτερη οικονομική τύχη απαξιώνεις την πατρίδα του πρόσφυγα και το μόνο που καταφέρνεις να δημιουργήσεις μια μάζα. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι πολλοί από αυτούς που φαντάζονται πως πολεμούν τον εθνικισμό στην Ελλάδα αδιαφορούν για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών, υπερασπίστηκαν την ιμπεριαλιστική οθωμανική αυτοκρατορία και ξέπλυναν τον γενοκτόνο Κεμάλ τον οποίο θαύμαζε ο Χίτλερ.

Δεν είναι ανθρωπιστές, μισούν τους λαούς και τα σπίτια τους. Δεν είναι τυχαίο ότι ανεβαίνει η ακροδεξιά σαν μια λανθασμένη αντίδραση των λαών της Ευρώπης που ελίτ τους τους φτωχοποίησαν και τώρα ισχυρίζονται ότι η Ευρώπη έχει δημογραφικό πρόβλημα. Περίεργο; Στην ουσία οι λαοί προσπαθούν να βρουν τρόπο αντίδρασης απέναντι στους ισχυρούς.

Η αριστερά και οι ανθρωπιστές δεν είναι με τους λαούς αλλά με τις ελίτ. Μακάρι να βρεθεί ο σωστός τρόπος αντίδρασης, να βρεθεί η πολιτική επιλογή που θα υπερασπιστεί τους λαούς της Ευρώπης, των ΗΠΑ τις πατρίδες των προσφύγων, που θα δώσει σε κάθε λαό το δικαίωμα στο σπίτι του στο οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί όποιον αγωνίζεται να απελευθερώσει το δικό του. Δύο είναι οι πλευρές: ή οι λαοί ή οι ελίτ ακροδεξιοί φιλελε και αριστεροί που από διαφορετική σκοπιά είναι με τις ελίτ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail