Η ελληνική γλώσσα δέχεται ολομέτωπη επίθεση στα πανεπιστήμια

Ετοιμάζουν χειραγώγηση μέσω ιστορίας για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Λατινοποιούν την κοινωνία, είναι ανάγκη της πολιτικής ελίτ η πειθαρχία της κοινωνίας, υποστηρίζει ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής σύγχρονης Ιστορίας και συγγραφέας, στον 98.4.

Μιλά για μία επώδυνη διαδικασία για τους πολίτες, τους οποίους επιχειρούν να υποτάξουν με το δόγμα περί νόμου και τάξης , όπως κι ιδεολογική επίθεση στα πιστεύω τους. Ταυτόχρονα εξήγησε πως κατά τη γνώμη του μέσα από προγράμματα και δραστηριότητες για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης θα επιχειρηθεί η πλαστογράφηση κι η ενοχοποίηση της Επαναστατικότητας των Ελλήνων ως Έθνος.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει στο κλείσιμο της συζήτησης το σχόλιο του καθηγητή ότι στις ημέρες μας η ελληνική γλώσσα δέχεται ολομέτωπη επίθεση στα πανεπιστήμια. Ο κ. Μαργαρίτης σημειώνει ότι η γλώσσα φτιάχνει έθνος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail