Βουλευτής ΝΔ: Φοβάμαι ότι η Λέσβος θα γίνει μια νέα Ροδόπη

Ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στον Γιάννη Πρετεντέρη εξέφρασε την ανησυχία τους για τις διαστάσεις που έχει λάβει η αυξημένη εισροή μεταναστών. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι η δήλωση του για τη "νέα Ροδόπη"

Περιγράφοντας το κλίμα αυτή τη στιγμή στη Λέσβο ο κ. Αθανασίου είπε «είναι πάρα πολύ άσχημο, η οικονομία έχει καταρρεύσει, οι tour operators ήδη άρχισαν να ακυρώνουν για την καινούρια σεζόν τις αφίξεις των τουριστών, υπάρχει μία μεγάλη οικονομική δυσπραγία σε όλους τους τομείς, ο κόσμος είναι απελπισμένος, από την άλλη πλευρά υπάρχει και μία ανησυχία γιατί αλλοιώνεται ο πληθυσμός καθώς έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι μετανάστες, αρκεί να σας πω ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πρωινά στοιχεία γιατί τα παίρνω κάθε πρωί, καταγεγραμμένοι επισήμως είναι 16.815 σήμερα μόνο στη Λέσβο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι γύρω στις 18.500 γιατί είναι πάρα πολλοί στο βοριοδυτικό μέρος του νησιού, διάσπαρτοι σε διάφορα οικήματα και δεν έχουν καταγραφεί εκ των οποίων 14.681 είναι στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης της Μόριας, ένα κέντρο που μπορεί να φιλοξενήσει το πολύ 3.500 κόσμο».

Ενώ πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της μαιευτικής κλινικής, ο μέσος όρος των γεννήσεων τα τρία τελευταία χρόνια έχει διπλασιαστεί στους μουσουλμάνους έναντι των Ελλήνων, εκτιμώντας ότι με αυτούς τους ρυθμούς σε 20 χρόνια το 30% θα είναι μουσουλμάνοι, όπου τα αιτήματα από την Τουρκία για τεμένη και αναγνώριση μειονότητας μπορεί να δημιουργήσουν κατά τον κ. Αθανασίου «μία νέα Ροδόπη».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail