Για «Ενωμένους χοιρινομεθύστακες» μιλά ο Βίτσας και διχάζει αποκαλώντας τους πολίτες "φασίστες και ρατσιστές"

Freepen.gr - Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Δημήτρης Βίτσας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β2 Δυτ. Τομέα Αθηνών, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την τοποθέτηση του ΥΦΕΘΑ κου Στεφανή, ως συντονιστή για τη μετακίνηση των αιτούντων άσυλο από τα νησιά.

Μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός με ένα διχαστικό ύφος τονίζει:

Πάνω στο αφήγημα των «εισβολέων» και του δήθεν εξισλαμισμού, οι φασίστες και οι ρατσιστές προσπαθούν να επανέλθουν και να παραπλανήσουν.

Τελευταία, έχουμε και τους «Ενωμένους χοιρινομεθύστακες» στα Διαβατά και βέβαια κάποια πρόθυμα ήδη ΜΜΕ να τους προβάλουν.

Ο δημοκρατικός κόσμος πρέπει να τους απομονώσει αποφασιστικά.

Δηλαδή όλοι αυτοί οι απλοί άνθρωποι, που βγαίνουν να διαμαρτυρηθούν είναι φασίστες και ρατσιστές; Για ποιο λόγο επιχειρεί να διχάσει την κοινωνία ο κ. Βίτσας;  Σε τι βοηθά αυτή η συντήρηση του διχαστικού λόγου περί φασιστών και ρατσιστών; Και ποιοι είναι τελικά αυτοί;

Ποιοι είναι οι Ενωμένοι χοιρινομεθύστακες; Ασχέτως να συμφωνεί κανείς με τη δράση τους ή όχι, παρανομούν;

«Ο δημοκρατικός κόσμος πρέπει να τους απομονώσει αποφασιστικά», δηλαδή; Τι σημαίνει το "αποφασιστικά";
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail