Λεφτεριά...στους μετανάστες


Το 2010, αντί η Ελλάδα να κάνει στάση πληρωμών και να τινάξει στον αέρα το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, αυτοθυσιάστηκε για να γλιτώσει η Ευρώπη. Τώρα αντί να ανοίξουμε τις κάνουλες στο μεταναστευτικό και να γεμίσει η Ευρώπη μετανάστες, πάλι αυτοθυσιαζόμαστε για να γλιτώσει η Ευρώπη.


Η Ευρώπη όμως, ουδόλως μας υπολογίζει. Αισχροκέρδισε και συνεχίζει να αισχροκερδίζει σε βάρος μας με τα μνημόνια. Μας καταστρέφει με τους μετανάστες, αδιαφορώντας και μη κάνοντας το παραμικρό, για να προστατέψει τα υποτιθέμενα ευρωπαϊκά σύνορα.

Ούτε φυσικά θα δώσει σημασία, όταν η Τουρκία θα προκαλέσει πρόβλημα στο Αιγαίο, όπως δεν ασχολείται με την Κύπρο, στην ΑΟΖ της οποίας έχει εισέλθει η Τουρκία.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να λειτουργήσουμε υβριδικά στον υβριδικό πόλεμο που δεχόμαστε με τους μετανάστες.

Με σημαία μας και ισχυρό χαρτί τον σεβασμό της βούλησης αυτών των ανθρώπων, να τους επιτρέψουμε, για να μην πω να τους διευκολύνουμε, να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τον προορισμό που επιθυμούν.

Πρέπει δηλαδή να τους ελευθερώσουμε αυτούς τους ανθρώπους, να πάνε εκεί που, ως ανθρώπινα όντα με ελεύθερη βούληση, επιθυμούν και όχι να τους κρατάμε φυλακισμένους εδώ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail