Η μεταναστευτική άλωση με την σφραγίδα-έγκριση του ίδιου του Υπουργού!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Η μεταναστευτική άλωση με την σφραγίδα- έγκριση του ίδιου του Υπουργού!

Φανταστείτε ένα κράτος που αγκομαχεί να προσφέρει υπηρεσίες εξαιτίας της δαιδαλώδους νομοθεσίας και δομής του.

Φανταστείτε ένα κράτος που αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες, γιατί αμέσως μετά από την δεκαετή οικονομική κρίση παρουσιάζεται και η μεταναστευτική.

Φανταστείτε ένα κράτος που σχεδόν όλοι οι βουλευτές του επαγγέλλονται ταχεία διεκπεραίωση της εξέτασης ασύλου ως λύση για το μεταναστευτικό πρόβλημα, εξαιτίας της συσσώρευσης άνω των 60.000 αιτήσεων.

Τί νομίζετε ότι θα κάνει, ΟΧΙ για να βρεθεί λύση, αλλά για να συμβεί ακριβώς το αντίθετο;

Να προκληθεί δηλαδή, το καθοριστικό ''έμφραγμα'' στον ήδη εξαντλημένο κρατικό μηχανισμό.

Μήπως το να γίνει επιδότηση με μετρητά, σε ΟΛΟΥΣ τους νέους αιτούντες άσυλο; Κι όμως! Με επίσημη Υπουργική απόφαση, με ανοικτό κάλεσμα ανά τον κόσμο, προστέθηκε νέα συσσώρευση χιλιάδων αιτήσεων !

Ο πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Βίτσας, στις 22 Φεβρουαρίου του 2019, με Υπουργική Απόφαση, επιδοτεί επισήμως μέσω του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας, με μετρητά μέσω κάρτας, ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους αιτούντες άσυλο (Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Τεύχος Β΄853/ 12-3-2019).

http://www.nomotelia.gr/photos/File/853B-19.pdf
Και το χειρότερο;
 
Σε περίπτωση έκδοσης πρωτοβάθμιας αρνητικής απόφασης ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ να ασκηθεί προσφυγή, αλλιώς παύουν οι παροχές, δηλαδή τα μετρητά μέσω κάρτας (άρθρο 8 παρ. 2).

Και το ακόμα χειρότερο;
Η απόφαση αυτή εφαρμόζεται και έχει ισχύ ακόμα και σήμερα. Συνεχίζεται δηλαδή και από την τωρινή κυβέρνηση!

Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail