Εκτοπισμένοι Κούρδοι της Σερεκανίγιε αρνούνται να λάβουν τη ρωσική βοήθεια ενώ οι βασιβαζούκοι λεηλατούν

Freepen.gr - Εκτοπισμένοι Κούρδοι από τη Σερεκανίγια (Ρας αλ Αΐν) αρνήθηκαν να παραλαβούν ρωσική βοήθεια κατηγορώντας τη Μόσχα ότι μαζί με την Τουρκία και τις ΗΠΑ σκοτώνουν τα παιδιά τους και τους εκτοπίζουν.

Η "βοήθεια" που δοκίμασαν να μοιράσουν οι Ρώσοι δεν ήταν τίποτε το εξεζητημένο μπροστά στις μεγάλες ανάγκες των εκτοπισμένων. Ωστόσο οι μέχρι πρότινος κάτοικοι της κατεχόμενης πια πόλης έδειξαν την αξιοπρέπειά τους.



Την ίδια στιγμή οι βασιβαζούκοι της Τουρκίας που μάχονται ως αναλώσιμη εμπροσθοφυλακή λεηλατούν την περιουσία των εναπομείναντων κατοίκων σε Ταλ Αμπιάντ και Σερεκανίγιε. Στο βίντεο που ακολουθεί ένα ηλικιωμένο ζευγάρι μαρτυρά πως οι μισθοφόροι κατσαπλιάδες έκλεψαν το αυτοκίνητό τους μαζί με ορισμένα χρήματα και κοσμήματα. Προφανώς για...λόγους ασφαλείας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail