Άδωνις Γεωργιάδης: «Να πάρουμε από λίγους μετανάστες όλοι μας»

Freepen.gr - «Κανένας μας δεν αισθάνεται ευχάριστα απ’ αυτήν την αναγκαστική μεταφορά των μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα. Όμως πρέπει όλοι μας να δείξουμε αλληλεγγύη στα νησιά μας. Η επιλογή ποια είναι; Ή θα πάρουμε από λίγους όλοι μας για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως. Ή θα πούμε εμείς “ας καούν τα νησιά αυτά κι εμείς να μην έχουμε κανέναν. Δε νομίζω ότι ένας Έλληνας πατριώτης μπορεί στα αλήθεια να πει ας καούν τα νησιά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης συμπλήρωσε επίσης πως: «Κι επειδή δεν ακούσαμε από κανέναν άλλη λύση… αυτό γίνεται άπαξ, εκτάκτως και μόνον γιατί δεν έχει προλάβει να λειτουργήσει ακόμη το νέο σύστημα απέλασης».

Το άπαξ ξέρει ότι δεν ισχύει, εκτός αν αγνοεί πως ήδη έρχονται περισσότεροι από όσους μεταφέρονται στην ηπειρωτική Ελλάδα. Θα μπορούσε βέβαια κάποιος "Ελληνας πατριώτης" να πει στον κ. Γεωργιάδη να κλείσουν τα σύνορα και να σταματήσουν τα διάφορα σποτάκια του ΔΟΜ που παρουσιάζουν τη χώρα ως επίγειο παράδεισο.

Ο κ. Γεωργιάδης πόσους είπε ότι θα πάρει;



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail