Η Τουρκία μας εγκαλεί για θηριωδίες ενώ μας κατέσφαξε και εμείς απαντάμε με ευρωπαϊκές προοπτικές

Freepen.gr - Απάντηση Εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών Α. Γεννηματά σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη χθεσινή δήλωση του Εκπροσώπου του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών ο οποίος εγκαλεί τους Ελληνες για θηριωδίες κατά των Τούρκων (διαβάστε εδώ):

Η επιμονή της Τουρκίας να διαστρεβλώνει την Ιστορία δεν αρμόζει σε ένα σύγχρονο κράτος.

Την καλούμε να αναλογιστεί τις ιστορικές της ευθύνες, ιδιαίτερα αναφορικά με τη συμπεριφορά της έναντι της ελληνικής μειονότητας.

Ας ακολουθήσει το παράδειγμα της Ελλάδας και ας εργαστεί επιτέλους για την εδραίωση σχέσεων καλής γειτονίας στην περιοχή μας και, βέβαια, της ευρωπαϊκής της προοπτικής.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν διαχρονικά στο Υπουργείο Εξωτερικών με την Τουρκία και κούφιες αναφορές σε σύγχρονα κράτη και ευρωπαϊκές προοπτικές απέναντι σε μια χώρα, προαιώνια εχθρό της Ελλάδας [δυστυχώς] η οποία από τη μια πλευρά κατηγορεί τα θύματα ως σφαγείς ενώ ταυτόχρονα η ίδια σφάζει Κούρδους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail