Στρατηγός Ζιαζιάς: «Μη μιλάς για το μεταναστευτικό και κάπου θα σε τοποθετήσω»

«ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΘΑ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ...»

Η μαζική παράνομη μετανάστευση, με τις διαστάσεις εισβολής που έχει προσλάβει και με την ανεξάντλητη δυναμική που διαθέτει, εχει αναχθεί πλέον στο σημαντικότερη εθνικό θέμα και αποτελεί εάν δεν ανασχεθεί και ελεγχθεί εγκαίρως και αποτελεσματικά, άμεση απειλή για την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας, την πολιτιστική της ταυτότητα, την εθνική της ασφάλεια και το εθνικό της μέλλον.

Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού  

Η μεταφορά των παρανόμων μεταναστών από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα, εάν δεν συνδυασθεί με αυστηρό έλεγχο των συνόρων και αποτελεσματική αποτροπή, δε λύνει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, επιβεβαιώνει το ρόλο των νησιών ως προγεφυρωμάτων για τον σταδιακό κατακλυσμό όλης της χώρας με παρόνομους μετανάστες-εποίκους. 

Η εμμονή στην πολιτική των ανοικτών συνόρων και η διαχείριση του προβλήματος, με την αποδοχή της μόνιμης εγκαταστάσεως των παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα, είναι συνταγή καταστροφής για τη χώρα.

Η χώρα δέχεται υβριδικό πόλεμο, χάνει μέρα τη μέρα την εθνική της συνοχή και κυριαρχία και το πολιτικό σύστημα ερίζει για θέματα που έπρεπε να ασχολείται η ελληνική Δικαιοσύνη και τυρβάζει σε γιορτές και πανηγύρια ενώ ταυτόχρονα «κλαψουρίζει» ζητώντας βοήθεια από την Ευρώπη, χωρίς το ίδιο να πράττει τα αυτονόητα για αντιμετώπιση του εθνικού αυτού προβλήματος.

Δυστυχώς όμως, σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας και οι θεσμικοί μπροστάρηδες της κοινωνίας, όπως τα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών και η Συνοδος των Πανεπιστημιακών Πρυτάνεων, νυν και πρώην κεφαλές των Ανώτατων Δικαστηρίων της Χώρας, Επιστημονικές Εταιρείες, Σύλλογοι  Επιμελητήρια, οι ΗΓΕΤΕΣ της Εκκλησίας μας, Πρέσβεις επι τιμή, αλλά και οι πρώην ΑΡΧΗΓΟΙ των ΚΛΑΔΩΝ και των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, σιωπούν εκκωφαντικά. 

Κανένας τέτοιος θεσμός ηγητόρων δε βγήκε μπροστά αυτή την γκρίζα εποχή, όχι για να παραγκωνίσει τους πολιτικούς και να αμφισβητήσει τους όρους της δημοκρατίας μας, αλλά για να γίνει η φωνή του αδύναμου κοινωνικού σώματος, που λοιδορείται σε κάθε αντίδραση του για την κατάσταση στην χώρα, για να γίνει η έκφραση της αξιοπρέπειας των Ελλήνων.

Όλοι όσοι σημερα σιωπούν, ενώ θα μπορούσε να εχει απήχηση η φωνή τους, έχουν χρέος να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία και στην ΠΑΤΡΙΔΑ που τους έταξαν μπροστάρηδες.

Δεν ειναι πατριωτικό ορισμένοι να αναζητούμε, να επαιτούμε από το πολιτικό σύστημα μια καρέκλα εξουσίας ,μια θέση «βουλευτού» η μια κρατική θέση έναντι της σιωπής μας. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΟΓΜΑ «ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ» φαίνεται ότι εχει εκμαυλίσει την πνευματική και όχι μόνο ηγεσία του τόπου...

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΕΛΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΛΕΧΗ.

ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ , ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.