Η Ελλάδα παραδίδεται

Makis Pavlellis facebook
Αυτή η αναφορά αποδεικνύει ότι η πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης στο μεταναστευτικό έχει ήδη χρεοκοπήσει: Παρά τις συνεχείς μεταφορές λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα, ο πληθυσμός τους στα νησιά φτάνει τους 39.400, δηλαδή είναι πολύ περισσότεροι από όσους ήταν τον Αύγουστο! Και βέβαια οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται, χωρίς να υπολογίζουμε τις ανεξέλεγκτες ροές στον Έβρο.


Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση θα μεταφέρει άλλους 20.000 στην ενδοχώρα (όπως έχει εξαγγείλει) και ότι οι ροές θα διακοπούν εντελώς, αυτοί που θα μείνουν στα νησιά θα είναι περίπου άλλοι 20.000. Δηλαδή περισσότεροι από αυτούς που σχεδιάζει να τοποθετήσει η κυβέρνηση στους νέους καταυλισμούς που ΘΑ δημιουργήσει. Στην πράξη βέβαια οι ροές δεν θα σταματήσουν. Άρα όλες οι διαβεβαιώσεις που θα δοθούν, θα αναιρεθούν πολλές φορές.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι:

- Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ήδη έχουν καταληφθεί και οι ντόπιοι πληθυσμοί τους χάνουν σταδιακά τον τόπο τους.
- Μέσα σε ελάχιστο διάστημα τα νησιά έχουν αλλοιωθεί πληθυσμιακά με τις γεννήσεις αλλοδαπών - Ελλήνων (για την ώρα) να είναι μοιρασμένες (αργότερα ο συσχετισμός θα χειροτερέψει).
- Η μουσουλμανικός εποικισμός τηςενδοχώρας και ειδικά της ελληνικής ύπαιθρου θα συνεχιστεί, υπό την πρόφαση της (αέναης) αποσυμφόρησης των νησιών.
- Η Θράκη και όλη η Β. Ελλάδα έχει παραδοθεί σε ανεξέλεγκτες ροές λαθρομεταναστών, που σταδιακά γίνονται επικίνδυνοι για τους ντόπιους πληθυσμούς. Παράλληλα αλλάζει αθόρυβα και η πληθυσμιακή σύσταση της ευαίσθητης Θράκης, και ειδικά το κρίσιμο χριστιανικό ανάχωμα του Έβρου.

Μετά από όλα αυτά δεν μπορεί να είναι κανείς αφελής και να πιστεύει ότι θα αλλάξει η κατάσταση επειδή ΘΑ αγοραστούν μερικά ταχύπλοα και ΘΑ προσληφθούν 500 συνοριοφύλακες, οι οποίοι ΘΑ κάνουν ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ και όχι ΦΥΛΑΞΗ συνόρων.

Η χώρα προχωρά σε μια επικίνδυνη ατραπό και σύντομα προσεγγίζει ένα σημείο θραύσης. Κανείς δεν περίμενε ότι αυτό θα γινόταν από μια ελληνική κυβέρνηση. Κάποιοι λοιπόν ή έχουν τυφλωθεί από την λάμψη των δισεκατομμύριων της ΕΕ και του ΟΗΕ ή πραγματικά δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Όχι μακριά από εδώ η πολιτική της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό θα καταρρεύσει υπό το βάρος των εξελίξεων που αναπόφευκτα θα έλθουν. Ας μην είναι τόσο ανόητοι να πιστεύουν ότι θα τους προστατεύσουν τα φιλικά ΜΜΕ, αποκρύπτοντας την αλήθεια. Στο τέλος η πολιτική τους κατάρρευση θα είναι αναπόφευκτη. Ελπίζουμε τουλάχιστον να έλθει προτού χαθεί η χώρα.

Υ.Γ. Να προσέχετε πάντα ποιούς ψηφίζετε και να τιμωρείτε αυτούς που σας εξαπατούν, διότι στο τέλος αποθρασύνονται.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.