Ινδός πολιτικός: Η ατμοσφαιρική ρύπανση στο Δελχί αποτέλεσμα κρυφής χημικής επίθεση του Πακιστάν!

Rhiannon / pixabay
Freepen.gr - Η καταστροφική ατμοσφαιρική ρύπανση του Δελχί μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας συγκεκαλυμμένης χημικής επίθεσης από το Πακιστάν, ισχυρίζεται ένας Ινδός πολιτικός, ενώ επέμεινε ότι η θεωρία του θα πρέπει να θεωρηθεί "σοβαρή".

"Υπάρχει πιθανότητα να έχει απελευθερωθεί δηλητηριώδες αέριο από οποιαδήποτε γειτονική χώρα που μας φοβάται", δήλωσε ο ηγέτης του Meerut BJP, Vineet Agarwal Sharda.

Προσδιορίζοντας το Πακιστάν και την Κίνα ως τους δύο βασικούς υπόπτους, ο Sharda είπε ότι η Ινδία "πρέπει να εξετάσει σοβαρά" εάν το Ισλαμαμπάντ απελευθερώνει δηλητηριώδεις ουσίες στον αέρα του Δελχί. Κατηγορούσε επίσης το Πακιστάν για εκφοβισμό και δήλωσε ότι η Ινδία ποτέ δεν έχασε έναν πόλεμο με το γείτονά της.

Επέκρινε επίσης κυβερνητικούς αξιωματούχους που κατηγόρησαν τις επικίνδυνες περιβαλλοντικές συνθήκες για τις εκπομπές από τα εργοστάσια και τη γεωργία.

"Ο αγρότης είναι η ραχοκοκαλιά της χώρας μας. Οι αγρότες και οι βιομηχανίες δεν πρέπει να κατηγορούνται", δήλωσε ο ηγέτης του BJP.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail