Απόλυτη υποκρισία για τα μπάρμπεκιου από τους "ανθρωπιστές": Πού ήταν όταν ευάλωτες ομάδες κατήγγειλαν επιθέσεις

Free-Photos / pixabay
Γιεζίντι και Κούρδοι το 2018 είχαν καταγγείλει ότι δέχθηκαν επίθεση επειδή δε νήστεψαν το Ραμαζάνι. Οι εθνομηδενιστές το βούλωσαν. Οι άθεοι κάθε Μεγάλη Παρασκευή διαφημίζουν την κρεατοφαγία τους αλλά οι εθνομηδενιστές ενοχλήθηκαν από ένα ηλίθιο μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ έξω από δομή προσφύγων και παράνομων οικονομικών μεταναστών.

Πρώτον θεωρώ και τα δύο δείπνα ηλίθια και δε θα ασχολούμην αν οι εθνομηδενιστές που βρίζουν τη χριστιανική θρησκεία σε κάθε δυνατή ευκαιρία, δεν έδειχναν ευαισθησία και δεν εξοργίζονταν με το συγκεκριμένο μπάρμπεκιου για λόγους θρησκευτικής ευαισθησίας των μουσουλμάνων.

Ο βουλευτής του Συριζα δεν είπε ότι στα καμπ δεν υπάρχουν μόνο μουσουλμάνοι. Ο βουλευτής του Συριζα είπε ότι πρέπει να σεβαστούμε τα αισθήματα των μουσουλμάνων όπως και οι ταβέρνες που τρώνε οι άθεοι κάθε Μεγάλη Παρασκευή δεν είναι ιεροί χώροι καμίας θρησκείας. Το τι τρώει ο καθένας, είναι πρόβλημα και δικαίωμα δικό του. Ήδη ευάλωτες ομάδες έχουν καταγγείλει επιθέσεις όχι μυρωδιές σε βάρος τους, και οι ανθρωπιστές σιωπούν απόλυτη υποκρισία και απόλυτη αηδία.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail