Γιατί η «παραίτηση» του 80χρονου διοικητή ήταν ακόμη μεγαλύτερο λάθος

bernswaelz / pixabay
Ο διορισμός του 80χρονου διοικητή στο νοσοκομείο Καρδίτσας έληξε άδοξα μετά το σάλο που προκλήθηκε. Ο διοικητής ουσιαστικά εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από αυτόν ο οποίος τον είχε διορίσει. Εδώ όμως προκύπτει μια σειρά ζητημάτων.

Του Στρατή Μαζίδη

Καταρχήν εκτιμώ ότι ο διορισμός του κ. Πατέρα ήταν λάθος όχι λόγω της ηλικίας ως ανασταλτικού παράγοντα αλλά γιατί πρώτον έχει εισόδημα και θα μπορούσε να διοριστεί κάποιος νέος άνθρωπος με ανάγκες και περγαμηνές, και δεύτερον για την κομματίλα που αυτή η κίνηση απέπνεε.

Η κυβέρνηση όμως πιάνεται σε θέση οφ σάιντ. Η ΝΔ διέμηνυε προεκλογικά ότι θα διόριζε διοικητές και στελέχη με βάση τα προσόντα και τον επαγγελματισμό τους. Προφανώς ο κ. Κικίλιας έκρινε πως ο κ. Πατέρας πληρούσε τις προϋποθέσεις. Για αυτόν τον διόρισε. Μετά τον έπαψε με ευγενή πλάγιο τρόπο επειδή δεν τις πληρούσε, αυτό όμως εκθέτει τον ίδιο, διότι αυτός είναι που προχώρησε σε ένα διορισμό ασύμφωνο με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματός του.

Και καθώς βλέπουμε παρόμοιους διορισμούς είτε υπερήλικων είτε απόστρατων είτε αποτυχημένων πολιτευτών σε διάφορα πόστα, καταλήγουμε σε ένα απλό συμπέρασμα: Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύεται ανακόλουθη των δεσμεύσεών της. Τα προγράμματα δεν είναι τίποτε άλλο από έντυπα ή ηλεκτρονικά αρχεία που βγαίνουν απλώς για να βγουν και για τα οποία περισσότερο εργάζονται οι γραφίστες. Και για να είμαστε δίκαιοι, αυτό δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο της ΝΔ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail