Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: Δεν έχουν κανένα νόημα οι κλειστές δομές, με τις ροές θα γεμίσουν σε 5 μέρες!


Κώστας Μουτζούρης: «Δεν έχουν νόημα τα κυβερνητικά σχέδια για τα κλειστά κέντρα με τόσες αφίξεις μεταναστών καθημερινά»

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης , μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στον Γιάννη Μακρυγιάννη, αναφέρθηκε στα κλειστά κέντρα προσφύγων και αντικατάσταση των ανοιχτών, λέγοντας ότι όλα αυτά έχουν νόημα αν μηδενιστούν ή δραστικά μειωθούν οι εισροές μεταναστών. 

«Εφόσον παραμένουν οι εισροές καθημερινές δεν έχει νόημα, θα χρειαστούμε και ανοιχτές και άλλες κλειστές» είπε ο κ. Μουτζούρης, σημειώνοντας ότι « οι ροές των μεταναστών έχουν εκτραχυνθεί, έχουν αυξηθεί δραστικά, μόνο σήμερα στη Λέσβο έχουν έρθει πάνω από 150, παρακαλούμε την κυβέρνηση να μειώσει την δράση, να μειώσει την είσοδο, αλλιώς δεν γίνεται, δεν έχει νόημα. Στη Λέσβο, έχουμε φτάσει τις 20.000, αυτό φοβάται ο πληθυσμός ότι με το ρυθμό των αφίξεων θα χρειαστούν και οι κλειστές που θα γίνουν και οι ανοιχτές που υπάρχουν και νέες ανοιχτές. Δεν χωράνε 20.000 άτομα. Ο πληθυσμός φοβάται ότι δεν θα κλείσει βλέποντας τον αριθμό των αφίξεων. Αν είχε μηδενιστεί ο αριθμός των αφίξεων και είχαμε να διαχειριστούμε τις 40.000 τώρα στα νησιά του βορείου Αιγαίου θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, τώρα, τι νόημα έχουν τα σχέδια;»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail