Αφγανός σε δίκη στη Γαλλία: κατηγορείται ότι θώπευσε 5χρονη και ζήτησε να πιάσει το "σκληρό λουκάνικό" του



Freepen.gr - Ένας ενήλικος Αφγανός μετανάστης αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο ποινής φυλάκισης δύο ετών για φερόμενη προσβολή ενός πεντάχρονου κοριτσιού στο κρεβάτι του και σeξουαλική κακομεταχείριση. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται στις 27 Νοεμβρίου όπως αναφέρει η γαλλική lamanchelibre.fr.

Το συμβάν φέρεται ότι συνέβη τον Απρίλιο του 2018, όταν το πεντάχρονο κορίτσι και η μητέρα της διέμεναν σε ένα διαμέρισμα μαζί με τρεις άλλους μετανάστες, δύο Αφγανούς και έναν Σουδανό υπήκοο, στην κοινότητα Avranches στη Νορμανδία.

Η μητέρα του παιδιού, που συνήθως κοιμόταν στο πάτωμα του διαμερίσματος με την κόρη της, ξύπνησε στις 4 π.μ. περίπου, όταν άκουσε τη φωνή του Αφγανού συγκατοίκου της να ζητά συγγνώμη οπότε συνειδητοποίησε ότι η 5χρονη κόρη της βρισκόταν στο ίδιο κρεβάτι μαζί του.

Το 5χρονο κορίτσι είπε τότε στη μητέρα της ότι ο άνδρας είχε προσπαθήσει να την αναγκάσει νια πιάσει τα γεννητικά του όργανα. Στη συνέχεια, η μητέρα διέδωσε τα νέα σχετικά με το περιστατικό σε γείτονες που επικοινώνησαν κατόπιν με την αστυνομία. Λίγο μετά, ο δράστης συνελήφθη.

Όταν η 5χρονη μίλησε στην αστυνομία, τους είπε ότι ο Αφγανός έβαλε το χέρι του κάτω από το εσώρουχό της και το δάκτυλό του στο "γατάκι" πριν της ζητήσει να αγγίξει το "σκληρό λουκάνικο" του. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες ισχυριζόμενος πως το 5χρονο κορίτσι ήταν εκείνο που ξεκίνησε σeξουαλική επαφή μαζί του!




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail