Πολιτική των σεισμών από την Τουρκία: Θα κατασκευάσει 500 σπίτια στην Αλβανία

Freepen.gr - Μιλώντας στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι η Τουρκία χορήγησε βοήθεια στην Αλβανία αμέσως μετά τον σεισμό και προσέθεσε πως η Τουρκική Διοίκηση Ανάπτυξης Στέγασης TOKİ σχεδιάζει να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν την κατασκευή 500 κατοικιών στην Αλβανία, προκειμένου να ανακουφίσει τον πόνο του Αλβανικού λαού, με τον οποίο η Τουρκία έχει αδελφικούς δεσμούς.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός, Εντι Ράμα ανέφερε καυστικά πως ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν έστειλαν μεγάλη βοήθεια τονίζοντας ότι ηΗ Σαουδική Αραβία και η Τουρκία είναι οι φίλοι των Αλβανών. Ίσως όμως ο κ. Ράμα να πρέπει να διαβάσει δημοσιεύματα ανεξάρτητων τουρκικών ιστοσελίδων για την ποιότητα και τις προδιαγραφές των τουρκικών κατασκευών και πόσο ασφαλείς θεωρούνται σε περίπτωση σεισμού.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail