Ο πιθανός επόμενος Σουηδός πρωθυπουργός προαναγγέλλει στροφή 180 μοιρών στο μεταναστευτικό

Freepen.gr - "Για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τυχόν ζημιές που έχουν ήδη γίνει, είναι απαραίτητο η μετανάστευση ασύλου και οικογενειακής επανένταξης να φτάσει στο απόλυτο ελάχιστο", δήλωσε ο Jimmie Åkesson, ηγέτης των Sweden Democrats, στο κομματικό συνέδριο, σημειώνει το voiceofeurope.com.

Ο Åkesson ανέφερε: "Με απλά λόγια: Πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι μετανάστες που να επιστρέφουν σπίτι από τους νέους μετανάστες που φτάνουν. Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα ότι η Σουηδία είναι γεμάτη και θα είναι έτσι στο προβλέψιμο μέλλον. Είναι μια βασική προϋπόθεση. Αν αποτύχουμε, τα προβλήματα θα συνεχίσουν μόνο να αυξάνονται και οι συνέπειες θα είναι ακόμη χειρότερες. Και πρέπει συγχρόνως να τολμήσουμε να απαιτούμε πάλι πράγματα. Απαιτήσεις για αυτάρκεια. ... ... αλλά αν ζείτε στη Σουηδία θα πρέπει να προσαρμόζεστε. Πρέπει να προσαρμόζεστε στις αξίες της χώρας μας, να σέβεστε τα πρότυπα μας, να μαθαίνετε τη γλώσσα, να μάθετε πώς λειτουργεί η κοινωνία μας. Πρέπει να καταλάβετε ότι έχετε έρθει σε μια νέα χώρα ... ... και επομένως δεν μπορείτε να περιμένετε να ζήσετε με τον ίδιο τρόπο όπως στην πατρίδα σας".

Ο Åkesson έγραψε επίσης ένα άρθρο στην εφημερίδα Aftonbladet όπου είπε ότι "η μαζική μετανάστευση έχει βλάψει σοβαρά τη Σουηδία".

Οι Sweden Democrats έχουν κερδίσει δημοτικότητα με ρυθμό που δεν έχει προηγούμενο στη χώρα. Από 5,7 τοις εκατό στις εκλογές του 2010 σε πάνω από 20 τοις εκατό στην τελευταία δημοσκόπηση. Είναι τώρα το μεγαλύτερο κόμμα στη Σουηδία σε αρκετές δημοσκοπήσεις. Εν τω μεταξύ, οι Σοσιαλδημοκράτες βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Ο Stefan Löfvén, πρωθυπουργός, δέχθηκε πρόσφατα πολλές κριτικές όταν, σε τηλεοπτική συνέντευξη, δήλωσε ότι "η μαζική μετανάστευση δεν ευθύνεται για την έγκληματικότητα". Ακόμα και η σοσιαλδημοκρατική αρθρογράφος Lena Mellin, στην Aftonbladet, έγραψε ότι ο Löfvén ήταν καταστροφικός στη συνέντευξη.

Εν τω μεταξύ, ο ηγέτης του δεξιού κόμματος The Moderates δήλωσε ότι ο Löfvén θα μπορούσε να δει την αρνητική εξέλιξη που ακολούθησε η μαζική μετανάστευση. Είπε επίσης ότι το δικό του κόμμα - οι Moderates - είναι εν μέρει ένοχοι για τη δημιουργία αυτών των προβλημάτων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail