Κυνηγός στον Εβρο: "Ξαφνικά βρέθηκα περικυκλωμένος από 15 μαντραχαλάδες με παλούκια και τσεκούρι. Γύρισα το όπλο πάνω τους"

Η κατάσταση στον Έβρο έχει φτάσει σε πολύ επικίνδυνα επίπεδα και πλέον πληθαίνουν οι αναφορές που δείχνουν πως οι αλλοδαποί που έρχονται παράνομα στην Ελλάδα συνιστούν απειλή και για την σωματική ακεραιότητα Ελλήνων πολιτών.

Τα όσα ανέφερε ο κυνηγός Γιώργος Αποστολόπουλος απο το Δέλτα του Έβρου στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στο Δ. Κολιό είναι ενδεικτικά και ιδιαιτέρως ανησυχητικά.

Όπως αναφέρει βρέθηκε περυκλωμένους από "15 μαντραχαλάδες με παλούκια και τσεκούρι" ενώ έβγαινε για κυνήγι, υπογραμμίζοντας στη συνέχεια ότι δεν είχε κάτι μαζί του που να...δικαιολογεί την επίθεση. Τελικά αντέδρασε γυρίζοντας το όπλο τους προς τους επιτιθέμενους για εκφοβισμό οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή.

"Δεν είναι οι ίδιοι που ερχόντουσαν παλιά. Είναι όλοι άνδρες, είναι νεαροί, είναι αγριεμένοι" αναφέρει ο κ. Αποστολόπουλος.

Ακούστε τον Γιώργο Αποστολόπουλο απο το Δέλτα του Έβρου, σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στο Δ. Κολιό και προβληματιστείτε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail