Άλλη μια εβδομάδα καταρρίπτει το παραμύθι της αποσυμπίεσης των νησιών: Τι δείχνουν τα νούμερα για 11-17 Νοεμβρίου

Freepen.gr - Το αφήγημα της αποσυμπίεσης των νησιών με τη μετεγκατάσταση των παρανόμως εισερχομένων μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα [κατά άλλους ενδοχώρα λες και είμαστε η Βραζιλία] διαψεύδεται για ακόμη μια εβδομάδα δείχνοντας πως η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να μην ακούει τις φωνές της κοινής λογικής.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της νορβηγικής ABR κατά την εβδομάδα 11-17 Νοεμβρίου είχαμε 73 αφίξεις σκαφών με 2.444 επιβαίνοντες. Στην ηπειρωτική Ελλάδα μεταφέρθηκαν 1.353 μετανάστες που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα. Δηλαδή όσοι έφευγαν από τα νησιά, αμέσως αντικαταστάθηκαν και μάλιστα με το παραπάνω αφού οι αφίξεις 1.091 παραπάνω.

Όπως σημειώνει η έκθεση αυτήν την εβδομάδα είχαμε μια αύξηση κατά 126,7% σε σχέση με την προηγούμενη. Η ελληνική κυβέρνηση έχει απωλέσει κυριολεκτικά τον έλεγχο.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail