Η Ελλάδα μπήκε στη διεκδίκηση του εργοστασίου της Volkswagen

Freepen.gr - «Η ελληνική κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός, εγώ ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ο αρμόδιος Υφυπουργός για την εξωστρέφεια, ο κύριος Φραγκογιάννης, έχουμε ήδη δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για αυτό το θέμα. Για να κάνω ανακοινώσεις, θα πρέπει να έχω αποτέλεσμα. Σας λέω όμως ότι και η Ελλάδα έχει μπει σε αυτή τη διεκδίκηση».

Τάδε έφη ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 29 Οκτωβρίου, στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» και τους δημοσιογράφους, κ. Χρήστο Παγώνη και κ. Νίνα Κασιμάτη, στην ΕΡΤ1.

Δε γνωρίζουμε κατά πόσο έχει βάσεις η απάντηση του κ. Γεωργιάδη έχοντας υπόψη ότι η VW πρόσφατα ανακοίνωσε ότι απλά έχει παγώσει τη διαδικασία όσον αφορά τη νέα μονάδα παραγωγής στη Σμύρνη και πως δεν αναζητά μια νέα τοποθεσία για επιλογή. Επίσης η εταιρεία πρόσφατα προχώρησε στην ίδρυση θυγατρικής με έδρα τη Μάνισα.

Ευχόμαστε πράγματι να γίνεται αυτή η προσπάθεια και να καρποφορήσει, για να δούμε και πόσο φίλοι είναι οι Γερμανοί. Ωστόσο κρατάμε πολύ μικρό καλάθι.

 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail