Ρωσικά Su-35 καταδίωξαν τουρκικά F-16 πάνω από την Ιεράπολη; [Ιρανός αναλυτής]

Freepen.gr - Μέχρι χθες το απόγευμα αναφερόταν ευρέως στους λογαριασμούς που παρακολουθούν τον πόλεμο στη Συρία και με μια αξιοπιστία που έχει διαφανεί όλα τα προηγούμενα χρόνια ότι η Ρωσία δεν προχώρησε στη No Fly Zone, όπως είχε υποσχεθεί στη συμφωνία με τους Κούρδους, καθώς επίσης ότι αρνήθηκε να παρέξει αεροπορική κάλυψη στις επίγειες δυνάμεις Σύριων και Κούρδων στην Ιεράπολη.

Αργότερα δημοσιεύθηκαν βίντεο από ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη που πετούσαν πάνω από την περιοχή της Ιεράπολης.

Ο Babak Taghvaee μεταδίδει την πληροφορία ότι η παρουσία ζεύγους Su-35 απέτρεψε επιθέσεις την Τουρκικής Αεροπορίας στην περιοχή παρέχοντας προστασία σε SAA και SDF σημειώνοντας ότι καταδίωξαν τα F-16 της Αγκυρας.

Το μόνο βέβαιο για την ώρα είναι το εξής:

Α. Με το οπτικό υλικό φαίνεται ότι τελικά όντως πέταξαν ρωσικά μαχητικά
Β. Η Τουρκική Αεροπορία φαίνεται πως δε δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή αφού οι επιθέσεις αναχαιτίστηκαν επιτυχώς από το ΜΜC και δεν καταγράφονται θύματα από επιδρομές με εξαίρεση μια μόνο αναφορά που δεν επιβεβαιώνεται κάνοντας λόγο για ένα νεκρό.
Γ. Γενικώς χθες η Τουρκική Αεροπορία δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήρια



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail