Στιγμές δόξας για τους Κούρδους και φάπες για την Τουρκία: Απελευθερώσεις χωριών από τις SDF και τανκς που γίνονται κονσερβοκούτια

Freepen.gr - Τα καλά νέα - αν και δεν είναι καλά για όλους στην Ελλάδα - από τη βορειοανατολική Συρία συνεχίζονται. Μετά την απελευθέρωση τριών χωριών από τις SDF ανατολικά του Ταλ Ταμρ με τη βοήθεια του SAA, οι επιτυχίες συνεχίζονται.

Φαίνεται πως η αδράνεια της τουρκικής αεροπορίας έχει μεγάλο αντίκτυπο. Οι SDF έχοντας πλέον το κεφάλι τους ήσυχο από την ανάπτυξη του SAA σε μια σειρά πόλεων (Ιεράπολη, Κομπάνι, Ράκκα, Αΐν Ισά, Ταλ Ταμρ] και την επέκτασή του σε Χάσακα και Καμισλί, έχει αποδεσμεύσει δυνάμεις ενισχύοντας τα μέτωπα κρατώντας την Ρας αλ Αΐν και κινούμενες να απελευθερώσουν εκ νέου το Ταλ Αμπιάντ.

Ήδη απελευθερώθηκε το χωριό Τζαλμπίγια στα περίχωρα ενώ μεταδίδεται ότι σειρά χωριών αναμένεται να απελευθερώθει εκ νέου σύντομα.



Επίσης οι Κούρδοι πέτυχαν να καταστρέψουν τεθωρακισμένα των εισβολέων.



Eνώ αξίζει να σημειώσουμε πως αντίστοιχες επιτυχίες σημείωσαν και χθες το βράδυ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail