Τέλος τα όνειρα του σουλτάνου: Βαρέα όπλα αναπτύσσει ο SAA στην Ιεράπολη και μεγάλα κονβόι κινούνται προς Ράκκα & Χάσακα

Freepen.gr - Οι μονάδες του Συριακού Αραβικού Στρατού συνέχισαν τη Δευτέρα στην περιοχή Syria al-Jazeera και στην ύπαιθρο της Ιεράπολης [Manbej] βορειοανατολικά του Χαλεπίου να αναπτύσσουν βαρέα όπλα για να αντιμετωπίσουν την τουρκική επιθετικότητα στο έδαφος της Συρίας.

Η κάμερα του πρακτορείου SANA συνόδευσε μια στρατιωτική μονάδα κατά την ανάπτυξή της στην ύπαιθρο της πόλης.

Επίσης στην επαρχία της Raqqa, ο δημοσιογράφος τηου SANA δήλωσε ότι δεκάδες στρατιωτικά οχήματα και τα πληρώματά τους κατευθύνονταν στην ύπαιθρο της ομώνυμης επαρχίας καθώς επίσης της Hasaka στο πλαίσιο των επιχειρήσεων ανάπτυξης αυτών των περιοχών.

Είναι κάτι λιγότερο από αυτονόητο ότι αυτή η εξέλιξη γίνεται σε συνεννόηση με τη Μόσχα, όπερ σημαίνει ότι η Τουρκία μάλλον θα λάβει στο Σότσι το μήνυμα ότι δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο καθώς επίσης πως στο τέλος η εδαφική κυριαρχία της χώρας θα πρέπει να αποκατασταθεί.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail