Πρώτη νίκη για SAA και SDF στην ανατολή ενώ απογειώθηκαν ξανά τα Su-35 στην Ιεράπολη δια παν ενδεχόμενον

Freepen.gr - Νωρίτερα απόψε κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η τουρκική αεροπορία βομβάρδισε κονβόι του συριακού στρατού βορειο-ανατολικά της Ιεράπολης. Πιθανότατα πρόκειται για αυτό που σκοπεύει να προωθηθεί στο Κομπάνι.

Η είδηση της επιδρομής σχετικά σύντομα αποδείχθηκε πως ήταν αναληθής. Ωστόσο μεταδίδεται ότι εδώ και λίγη ώρα ένα ζεύγος ρωσικών μαχητικών Su-35 ξεκίνησε να περιπολεί πάνω από την Ιεράπολη για μια ακόμη φορά.

Μήπως αυτές οι περιπολίες θα έπρεπε να προωθηθούν και λίγο ανατολικότερα όπου δίνουν τη μάχη οι SDF έχοντας πετύχει να ξαναπιάσουν τη Ρας αλ Αΐν.

Στο μέτωπο αυτό φαίνεται πως όταν δεν επιχειρεί η τουρκική αεροπορία, τότε η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Η πραγματικότητα είναι πως μετά τη συμφωνία Δαμασκού και Κούρδων, τα τουρκικά μαχητικά έχουν περιορίσει πολύ την παρουσία τους.

Εκτός της Ρας αλ Αΐν, μεταδίδεται από το Rojawa Network ότι SAA και SDF απελευθέρωσαν εκ νέου τρία χωριά [Managhir, Lailan, Tal Attash] νότια της παραπάνω πόλης και βορειο-δυτικά του στρατηγικού Ταλ Ταμρ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail