Ο Διοικητής του PKK / YPJ δήλωσε έτοιμος να συνεργαστεί με τον Ασαντ!

PKK sympathisers' rally against Turkish President Tayyip Recep Erdogan in Bern, Switzerland on March 25, 2017 [Talha Celik/Twitter]
Freepen.gr - Ο Shaheen Gilo, διοικητής του PKK / YPJ, ανακοίνωσε ότι η οργάνωση επιδιώκει να συνεργαστεί με τη συριακή κυβέρνηση ενάντια σε πιθανή τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στα ανατολικά του Ευφράτη, αναφέρει το middleeastmonitor.com.

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες του οργανισμού, ο Gilo σχεδιάζει να συνεργαστεί με τη Δαμασκό μετά την αποχώρησητων  αμερικανικών στρατευμάτων από τα ανατολικά του Ευφράτη και τις προετοιμασίες που ανέλαβε ο τουρκικός στρατός για να εισέλθει στην περιοχή.

Το PKK / YPJ πραγματοποίησε συνομιλίες με τη συριακή κυβέρνηση το περασμένο έτος κατά τη διάρκεια της επιχείρησης "Κλάδος Ελαίας" της Τουρκίας στην Αφρίν, αλλά δεν πέτυχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τώρα θα υπάρξει αποτέλεσμα; Αν ναι, έρχονται πολύ δύσκολες ώρες για τη γείτονα εκτός αλλά και εντός συνόρων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail