Debka: Ο Πούτιν προειδοποίησε με βομβαρδισμό τον Ερντογάν αν επιτεθεί στο Συριακό Στρατό

Freepen.gr - Ο αμερικανο-ρωσικός συντονισμός για την παύση της επιχείρησης της Τουρκίας ενάντια στους Κούρδους της Συρίας προχωρά ομαλά εν μέσω των διάφορων αναταραχών, αναφέρει η ισραηλινή DEBKA.

Η ιστοσελίδα σε άρθρο της απακαλύπτει σύμφωνα με πληροφορίες της το που οφειλόταν γενικότερο κλίμα αναταραχής που είχε ως αποτέλεσμα αρχικά ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ερντογάν να αρνηθεί να συναντηθεί με τον Μάικ Πενς. Η σελίδα αναφέρει επικαλούμενη πηγές της ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν προειδοποίησε τον Ερντογάν ότι εάν ο τουρκικός στρατός επιτεθεί στις δυνάμεις της Συρίας που έφτασαν για να υπερασπιστούν τις κουρδικές περιφέρειες από μια τουρκική επίθεση, θα παρέμβει η ρωσική αεροπορία.

Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αναφέρει το άρθρο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ πιστεύεται ότι επικεντρώθηκε στην προειδοποίησή του ενάντια σε μια τουρκική επίθεση στο Kobani και τα περίχωρά του ζητώντας ρητή δέσμευση μη επίθεσης από τον Ερντογάν αλλά και να μην κινηθεί για τον έλεγχο του στρατηγικού αυτοκινητοδρόμου Μ4.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail