Τέσσερις μήνες μετά την εκλογή Μητσοτάκη είναι πια ολοφάνερο ποιά ήταν η ατζέντα του

facebook.com/kyriakosmitsotakis
Τέσσερις μήνες μετά την εκλογή της νέας κυβέρνησης είναι πλέον ολοφάνερο ποιά ήταν τελικά η ατζέντα Μητσοτάκη, πού είχε όντως προετοιμαστεί, τί εννοούσε με την λέξη "ανάπτυξη" και τί σκόπευε να κάνει με την ανάληψη της εξουσίας. Ο Μητσοτάκης βγήκε με μία και μόνο ατζέντα, και γι'αυτό προφανώς στηρίχθηκε από τους διάφορους κύκλους, η οποία έχει να κάνει με τον εποικισμό και την εγκατάσταση λαθρομεταναστών.

Ελένη Παπαδοπούλου

Οι κινήσεις της κυβέρνησης δεν ακολουθούν εξελίξεις, αλλά είναι προγραμματισμένες, ξέρουν ακριβώς τί και πώς θα το κάνουν. Είναι πασιφανές. Εχουν δε έτοιμη και την διαχείρηση του θέματος ως προς την κοινή γνώμη.

Η κυβέρνηση στο θέμα αυτό έχει επιστρατεύσει όλα της τα στελέχη, κινείται μεθοδικά και με ακρίβεια.Το ότι φυτεύτηκαν ένα σωρό εξωκοινοβουλευτικοί και αριστεροί στην κυβέρνηση έχει να κάνει με αυτό το θέμα. Κάποιοι ήθελαν τα δικά τους παιδιά να σπρώξουν το project. Σε αυτά τα πλαίσια έχουν εξασφαλιστεί εύκολα χρηματοδοτήσεις, στέγαση, εκπαίδευση, επιδόματα για τους παράνομα εισελθόντες στην χώρα.

Εχει επιστρατευθεί και ο Αδωνις με τον Βορίδη να τους λένε λαθρομετανάστες να κατευνάζονται τα πλήθη για να νομίζουν ότι ψήφισαν δεξιά.

Η ανάπτυξη είναι τα λεφτά που θα μπουν στην χώρα από την ΕΕ και άλλους, η ανάπτυξη είναι οι ΜΚΟ και οι θέσεις εργασίας που δημιουργούν και η αύξηση καταναλωτών με την προσθήκη χιλιάδων λαθρομεταναστών. Δυο προτζεκτάκια ξεπάγωσε, του Ελληνικού και της Κασσάνδρας που προϋπήρχαν, σιγά τα ωά.

Κάτι προσλήψεις ανακοινώνονται συνεχώς. Ο άνθρωπος ούτε ξέρει, ούτε μπορεί να κάνει τίποτα άλλο. Social studies έχει σπουδάσει και δεν έχουμε μείνει και με το στόμα ανοιχτό από την παιδεία του και τις γνώσεις του.

Τέσσερις μήνες μετά ο Μητσοτάκης που μας έλαχε δεν έχει ξηλώσει τίποτα σχεδόν από τις συριζαίϊκες αθλιότητες, δεν έχει καν αλλάξει τον ποινικό κώδικα, έχει κάνει το απόλυτο τίποτα στην παιδεία, η οποία συνεχίζει στον συριζαίϊκο ρυθμό, η αλλαγή φύλου εξακολουθεί να μπορεί να γίνει στα 15, οι μετανάστες που έρχονται παράνομα στη χώρα αυξάνονται και πληθύνονται σε πόλεις και χωριά με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κοινώς ούτε τα εύκολα δεν έχει διαχειριστεί. Τί ήταν με μερικές τροπολογίες να καταργήσει τα συριζαίϊκα αίσχη;

Βέβαια όσοι παρακολουθούσαν την πορεία του στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ως υπουργός θα είχαν αντιληφθεί ότι ο άνθρωπος δε δούλεψε. Αλλά βλέπεις έπρεπε να φύγουν οι άλλοι και μετά να δούμε. Ε, είδαμε. Και δεν μας αρέσει.

* Η Ελένη Παπαδοπούλου σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο του Bath, στην Μ. Βρετανία και είναι διδάκτωρ Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail