Η ρευστοποίηση της Ελλάδας

Η κυβέρνηση της ΝΔ κάνει το ολέθριο λάθος να νομίζει ότι είναι πολύ απλό να μαζέψεις 200.000 λαθρομετανάστες από 80 χώρες - σε έναν χρόνο τόσοι θα ‘ναι - να τους βάλεις σε στρατόπεδα, ξενοδοχεία, διαμερίσματα και να τους ταΐζεις με τα λεφτά που θα στέλνουν οι Γερμανοί και ο ΟΗΕ. 

Έτσι όμως δένουν τη χώρα χειροπόδαρα, χειρότερα και από τα μνημόνια, γιατί αν η Ελλάδα δεν κάνει ό,τι της ζητούν, θα σταματήσουν τη χρηματοδότηση. Και βέβαια μόλις πάρουν αυτά που θέλουν, κάποια στιγμή θα κόψουν τη χρηματοδότηση έτσι κι αλλιώς...

Να έχετε υπ’ όψιν ότι τα κονδύλια για τους λαθρομετανάστες σε αυτή τη φάση δίνονται άφθονα για να εγκατασταθούν μόνιμα. Μόλις εδραιωθούν, θα τελειώσουν τα λεφτά και θα μείνουμε με το πρόβλημα.

Μέσω των μεταναστευτικών ροών η Τουρκία ρευστοποιεί πληθυσμιακά την Ελλάδα με ευρωγερμανική χρηματοδότηση και η ελληνική κυβέρνηση ανακαλύπτει την πολυπολιτισμικότητα για να δικαιολογήσει την πλήρη υποταγή της. Στο βάθος υπάρχουν τα πετρέλαια που ίσως αποτελούν το αίτιο για την υβριδικό πόλεμο που δέχεται η Ελλάδα από το 2009.

Αναστάσιος Λαυρέντζος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail