Αποχαιρέτα την Ελλάδα που χάνεις


Η μαζική είσοδος Μουσουλμάνων μεταναστών σε συνδυασμό με την ραγδαία δημογραφική μας κατάρρευση, οδηγεί σε πληθυσμιακή ισλαμική υπεροπλία στη χώρα μας στο ορατό μέλλον. Η πραγματικότητα και τα δημογραφικά στοιχεία είναι αμείλικτα. Στην περίοδο της Τουρκοκρατίας, ο Ελληνισμός επιβίωσε γιατί οι Ελληνίδες γεννούσαν πάνω από 5-6 παιδιά κατά μέσο όρο. 

Θεόδωρος Κατσανέβας

Σχετικά ικανοποιητική γεννητικότητα άνω των 2 παιδιών ανά γυναίκα, υπήρχε και μέχρι το 1960, ενώ μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990, οι γεννήσεις ήταν λίγο ή και αρκετά περισσότερες από τους θανάτους. Τα τελευταία δέκα χρόνια, η κατάσταση έχει ανατραπεί δραματικά. Ενώ η Μουσουλμάνα μητέρα τεκνοποιεί 5 παιδιά κατά μέσο όρο, η Ελληνίδα γεννά περίπου ένα παιδί, όταν για την αναπλήρωση μιας γενιάς απαιτούνται 2,1 παιδιά. 

Μουσουλμανάκια ένα στα τρία και σύντομα ένα στα δύο παιδιά στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ), το 2018 γεννήθηκαν 86.440 και αποβίωσαν 120.000 άτομα, έτσι ώστε οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 33.857 άτομα.( 35.948 το 2017). Από αλλοδαπές, σχεδόν στο σύνολο Μουσουλμάνες, γεννήθηκαν 11.583 παιδιά ( 14,3%). Όμως, το ποσοστό των γεννήσεων στην περίπτωση αυτή είναι σημαντικά υψηλότερο αφού δεν υπολογίζονται ως αλλοδαπές οι Μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου και των πολλών χιλιάδων που Ελληνοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Κατά συνέπεια, μπορεί να υπολογιστεί βάσιμα ότι, σήμερα οι γεννήσεις των υπεργεννητικών Μουσουλμάνων ανέρχονται σε ποσοστά της τάξης τουλάχιστον του 25% του συνόλου των 86.440 γεννήσεων, δηλ. 21.610 παιδιά. Με τη μαζική εισβολή νεοαφιχθέντων, το ποσοστό αυτό αναμένεται σύντομα να ξεπεράσει το 30%, των συνολικών γεννήσεων, δηλ. πάνω από 26.000 γεννήσεις. Αν προστεθούν και τα βρέφη ή τα πολύ μικρής ηλικίας ασυνόδευτα μεταναστόπουλα τότε, τουλάχιστον ένα στα τρία των μικρών παιδιών στην Ελλάδα σήμερα είναι Μουσουλμανάκια, με προοπτική να ανέρχονται σε ένα στα δύο στο κοντινό μέλλον. 

Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για τον Ελληνισμό συνολικά στις νεαρές ηλικίες μέχρι 30 ετών. Λόγω της κρίσης από τότε που μπήκαμε στον «παράδεισο του ευρώ», κάθε χρόνο μεταναστεύουν στο εξωτερικό περίπου 80.000 κατά κανόνα μορφωμένα νεαροί Έλληνες για τους οποίους, γονείς και πολιτεία, εκτιμάται ότι έχουν δαπανήσει περίπου 200.000 ευρώ, κατά μέσο όρο, για την ανατροφή και τις σπουδές τους. Αυτό το δημογραφικά και οικονομικά πολύτιμο ελληνικό κεφάλαιο, χάνεται από τη χώρα και χαρίζεται δωρεάν στους Ευρωπαίους εταίρους και δανειστές μας. Αντίθετα, ύστερα από το πρόσφατο ερμητικό σφράγισμα των βορείων συνόρων μας, οι περισσότεροι νεαροί στην πλειοψηφία τους Μουσουλμάνοι, θα παραμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και στις δυναμικές ηλικίες μέχρι 30 ετών, σχετικά σύντομα θα έχουν ξεπεράσει τους Έλληνες συνομήλικους τους. Θα επιβεβαιωθεί έτσι ο Καντάφι που είπε ότι, «δε θα σας νικήσουμε με βόμβες αλλά με τις μήτρες των γυναικών μας».

Κάθε χρόνο πεθαίνει μια μεσαία Ελληνική πόλη και δημιουργείται μια μεγάλη Μουσουλμανική πόλη

Η μαζική φυγή των νέων Ελλήνων και η υπογεννητικότητα των Ελληνίδων, οδηγεί σε δραματική γήρανση του ελληνικού πληθυσμού. Η συντριπτική πλειοψηφία των 120.000 θανάτων το 2018 που αναφέρονται στα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ δεν αφορά Μουσουλμάνους, οι οποίοι σχεδόν όλοι είναι νεαρής ηλικίας. Με μια συνεκτίμηση των σχετικών στοιχείων προκύπτει ότι, οι θάνατοι των Ελλήνων ξεπερνούν τις αντίστοιχες γεννήσεις κατά περίπου 55.000 άτομα ετησίως. Κάθε χρόνο δηλ. πεθαίνει μια μεσαία Ελληνική πόλη σαν τη Λαμία και δημιουργείται μια νέα μεγάλη Μουσουλμανική πόλη σαν την Πάτρα. Η δυναμική αυτής της διαπίστωσης προδικάζει την Ισλαμοποίηση της ομογενοποιημένης μέχρι το πρόσφατο παρελθόν Ελληνικής κοινωνίας. Και ας μην γελιόμαστε. Στην περίπτωσή μας, η πολυπολιτισμική κοινωνία δεν είναι τίποτε άλλο από Μουσουλμανική κοινωνία, αφού οι εισερχόμενοι μετανάστες είναι σχεδόν στο σύνολό τους Μουσουλμάνοι, οι οποίοι πουθενά στον κόσμο δεν ενσωματώθηκαν σε τοπικές κοινωνίες γιατί απλούστατα δεν παντρεύονται αλλόθρησκους, όπως δείχνει η περίπτωση της Δυτικής Θράκης και όχι μόνο. Αν αυτό δεν το καταλαβαίνει το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο της χώρας που ομνύει στο παραμύθι της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, τότε τόσο το χειρότερο για όλους μας. Μύωπες, κοντόφθαλμοι και κατώτεροι των περιστάσεων οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι, ενδιαφέρονται για τις επόμενες εκλογές και όχι για τις επόμενες γενιές.

Αντίο Ελλάδα

Στο μεταξύ, επαγγελματίες διακινητές και ΜΚΟ, με την ανοχή της ελληνικής πολιτείας, συνεχίζουν ανενόχλητοι να μεθοδεύουν με το αζημίωτο την είσοδο χιλιάδων Μουσουλμάνων, κυρίως Σουνιτών,από τα νησιά και τον Έβρο, με τελικό προορισμό την ενδοχώρα. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς, επισημαίνεται και πάλι, θα παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα, αφού τα βόρεια σύνορα έχουν σφραγιστεί ερμητικά. Οι επαναπροωθήσεις είναι απίθανο έως αδύνατο να εφαρμοστούν στην πράξη, αφού η Τουρκία δεν δέχεται πίσω μετανάστες εγκατεστημένους στην ηπειρωτική χώρα. Η Frontex και Γερμανοί αστυνομικοί εγκαταστημένοι στα σύνορα επιτρέπουν, αν δεν διευκολύνουν, την είσοδο αλλά απαγορεύουν την έξοδο των μεταναστών. Και σα να μην έφτανε αυτό, οι βόρειοι «σύμμαχοι» μας, στέλνουν πίσω εδώ όσους συλληφθούν χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα στις χώρες τους, αφού όπως ορίζει η συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα εισαγωγής τους στην Ευρώπη. Επί πλέον, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό καθεστώς, ύστερα από επτά χρόνια αποδεδειγμένης ποικιλοτρόπως παραμονής τους στην Ελλάδα, όσοι έχουν χαρακτηριστεί ότι χρήζουν ανθρωπιστικής βοήθειας, μπορούν να αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα. 

Οι χαρακτηρισθέντες από τους «δικαιωματιστές» του ΣΥΡΙΖΑ ως πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων αρκετοί τζιχαντιστές και περιθωριακά στοιχεία, μπορούν να πάρουν υπηκοότητα σε μόλις τρία χρόνια. Τελικά, με δεδομένο ότι εισέρχονται τουλάχιστον 160.000 ετησίως μη αφομοιώσιμοι Μουσουλμάνοι, σε 10-12 χρόνια οι νεοεισελθέντες θα ανέρχονται, μαζί με τις γεννήσεις, σε 2 εκ περίπου και θα προστεθούν στα περίπου 2 εκ. που είναι εγκατεστημένοι στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, της Κω και των Ελληνοποιημένων Μουσουλμάνων τα τελευταία χρόνια. Πολύ σύντομα δηλ., το σύνολο των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα θα ανέρχεται περίπου σε 4,5 εκ., οι περισσότεροι σε νεαρή ηλικία, έναντι 8,5 εκ. γερασμένων Ελλήνων. Τότε θα αποκτήσουν ισχυρή πληθυσμιακή και πολιτική ισχύ και τίποτα δεν θα εμποδίσει το άνοιγμα των συνόρων για την εισβολή πολλαπλάσιων ομόθρηκών τους. 

Και τότε αντίο ανθρώπινα δικαιώματα και αντίο Ελλάδα. Και αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail