Ουσιαστικός ρυθμιστής της Συρίας ο Πούτιν: όλα είναι με τη "χορηγία" του

en.kremlin.ru/press/photo
Ο αρθρογράφος και αναλυτής διεθνών γεγονότων Γιώργος Καπόπουλος, εξήγησε στον 98.4 γιατί κατά την οπτική του, η συμφνωία του Τζόνσον με την Ε.Ε. για το Brexit είναι πολύ καλύτερη από αυτή της Μέι, βγάζει από την δύσκολη θέση χώρες όπως η Γερμανία που θα είχαν βαρύτατες επιπτώσεις από ένα σκληρό Brexit, αλλά αποδεικνύει μπροστά σε μια ένα επερχόμενη ύφεση, την αδιέξοδη ομφαλοσκόπηση της Ε.Ε.

Ο Γιώργος Καπόπουλος, αναφερόμενος στη συμφωνία για την Συρία του Τράμπ με τον Ερντογάν, τόνισε ότι όλα είναι με την "χορηγία" Πούτιν, που είναι ο ουσιαστικός ρυθμιστής της κατάστασης πλέον, σημειώνοντας ότι η Τουρκία στη πράξη θα βρεθεί και εκτός Συρίας, παίρνοντας απλά στο Σοότσι την εγγύηση της Ρωσίας για την ασφάλεια της έναντι των Κούρδων, αλλά στη ουσία το δόγμα Νταβούτογλου για την στρατηγική βάθους, γίνεται ένα ρηχό βραχύβιο σχέδιο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail