Στο "σφυρί" έπιπλα του Ωνάση

Στο "σφυρί" βγάζει η Εθνική Τράπεζα ως ειδική εκκαθαρίστρια περιουσιακά στοιχεία της Ολυμπιακής Αεροπορίας-Υπηρεσίες Α.Ε. Μεταξύ αυτών πωλούνται και έπιπλα γραφείου που χρησιμοποιούσε ο Αλ. Ωνάση.

Από: capital.gr - της Αλεξάνδρας Γκίτση

Σύμφωνα με την πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν δεσμευτική προσφορά για τις 12 ομάδες περιουσιακών στοιχείων που θα μεταβιβασθούν έως τις 20 Νοεμβρίου.

Τι εκποιείται

Στα προς εκποίηση περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνονται τα εξής:

· Τετραώροφο κτήριο επιφάνειας 6.066 τ.μ. επί δύο άρτιων και οικοδομήσιμων οικοπέδων επιφάνειας 2.695 τ.μ. το καθένα στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης και επί των οδών 29ης και Λοχαγού Χατζηευαγγέλου. Για το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο το ποσό της εγγύησης έχει ορισθεί στο 1 εκατ. ευρώ.

· Τριώροφο κτήριο επιφάνειας 1.408 τ.μ. επί οικοπέδου 2.559 τ.μ. στη διασταύρωση των οδών Δέλτα και Τρίτης στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης με ποσό εγγύησης τα 650.000 ευρώ.

· Κατάστημα 164 τ.μ. που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη επί των οδών Κωλέττη & Έλλης. Για το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο το ποσό της εγγύησης έχει ορισθεί στα 3,25 εκατ. ευρώ.

· Έπιπλα γραφείου που χρησιμοποιούσε ο Αλ. Ωνάσης (γραφείο, καρέκλες, κ.λπ.) με ποσό εγγύησης τα 15.000 ευρώ.

· Εργαλεία επισκευής κινητήρων με ποσό εγγύησης τις 2.000 ευρώ

· Καθώς και υδραυλικό ανυψωτικό μεγάλων αεροσκαφών, ράφια ντέξιον, εργαλεία επισκευής κινητήρων, εξομοιωτής cockpit, κ.α.

Τοις μετρητοίς το τίμημα

Σύμφωνα με την πρόσκληση οι προσφορές θα πρέπει να αναγράφουν ρητώς το προσφερόμενο τίμημα το οποίο θα είναι καταβλητέο τοις μετρητοίς.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.