Απεγνωσμένος ο Δήμαρχος Σύμης: «Η καταστροφή της Σύμης ήρθε! Θα μας φάνε ζωντανούς!»

Σε κατάσταση απελπισίας ο Λευτέρης Παπακαλοδούκας, δήμαρχος Σύμης σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο νησί όσον αφορά τους μετανάστες που έχουν φθάσει παράνομα στο νησί δήλωσε μεταξύ άλλων στον Alpha και στον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα:

«Η καταστροφή της Σύμης ήρθε. Τσακώνονται ο Μητσοτάκης με τον Τσίπρα και την πληρώνουμε εμείς [...] Θα μας φάνε ζωντανούς. Η κατάσταση είναι δραματική. Είναι καταστροφή, μας έχουν τελειώσει. Έχουμε 500 μετανάστες και μου λένε εμένα ότι θα φύγουν 50; Ξεφτίλα [...] «Τριτοκοσμική εικόνα, καταστροφή. Δεν ντρέπονται λίγο; Χθες ήρθαν 198. Όσοι έρχονται πρέπει να φεύγουν. Δεν υπάρχει υποδομή στο νησί. Αν βρέξει θα ξεσηκωθούν. Θα μας σφάξουν ζωντανούς. Δεν είναι η εικόνα αυτή που βλέπετε του καλού και Άγιου ανθρώπου. Δεν έχουν συμπεριφορά, δεν καταλαβαίνουν τίποτα. [...] Θα ξεσηκωθούνε, θα μας σφάξουν ζωντανούς [,...] Όπου θέλουν κατουράνε, έχουν βρωμίσει τα πάντα [...] Ο κόσμος πουλάει τα σπίτια του και φεύγει [...] Έχουμε πόλεμο να αναλάβει τις ευθύνες του ο πρωθυπουργός»

Η λύση βέβαια δεν μπορεί να είναι απλά να φύγουν από το νησί, αλλά να σταματήσουν να έρχονται στη χώρα μας και να αποχωρήσουν όσοι μπήκαν παράνομα σε αυτή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail