Στέλνει τους βουλευτές στην επαρχία να πείσουν τον κόσμο να δεχτεί τον εξισλαμισμό του

Ο πρωθυπουργός στέλνει τους βουλευτές στην επαρχία να πείσουν τον κόσμο να δεχτεί τον εξισλαμισμό του. Είναι λέει οικογένειες με παιδιά. Ε και; Αυτό σημαίνει πως δε θα φύγουν ποτέ, θα κάνουν κι άλλα παιδιά και ο εποικισμός καλά θα κρατεί.

Ελένη Παπαδοπούλου

Χρειάζεται πλέον οργάνωση του κόσμου, οργάνωση των τοπικών κοινωνιών και αλληλεγγύη μεταξύ μας. Το πρόβλημα δεν αγγίζει πια έναν τόπο. Αγγίζει όλη την χώρα κι αν δεν είναι σήμερα πρόβλημα του ενός, αύριο θα είναι. Για αυτό να είστε σίγουροι. Από το 2008 που ξεκίνησε στις γειτονιές μας έχει απλωθεί πλέον σε μέρη που κανείς δεν το περίμενε. Εξαπλώνεται συνεχώς.

Αν παρακολουθήσετε τα ρεπορτάζ είναι γεμάτα ευχολόγια και υποθέσεις "αν μειωθούν οι ροές, αν σταματήσει η Τουρκία να στέλνει βάρκες, αν πάρουν πίσω μερικούς, αν βοηθήσει η Ευρώπη" κτλ κτλ. Αυτή είναι η πολιτική τους. Ψέμματα και ευχολόγια.

Είναι πασιφανές ότι ο Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πριν εκλεγεί ότι θα εφαρμόσει αυτό το εποικιστικό σχέδιο, μην υπολογίζοντας προφανώς στις αντιδράσεις του κόσμου, καθώς ο ίδιος ζει σε γυάλα και το περιβάλλον του είναι αυλοκόλακες και "η δουλίτσα μας να γίνεται" τύποι. Δεν περίμενε αντιδράσεις καθώς το μυαλό του βρίσκεται ακόμη στο 2007 όταν η πολυπολιτισμική φιλολογία ήταν στα φόρτε της. Και το δικό του και των άλλων ανιστόρητων ιδεοληπτικών της παρέας.

Οι βουλευτές θα τάξουν τριάντα αργύρια και θα ψάξουν για τον Ιούδα, που θα είναι κομματικός. Γνωστά αυτά.

Εχει δεσμευτεί και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει πίεση από τους χρηματοδότες που ταϊζουν τα ΜΜΕ για να κάνουν το μαύρο άσπρο και να φαίνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη λίρα 100, όπως πριν παρουσίαζαν και τον Τσίπρα ως σωτήρα.

Χρειάζεται ομοψυχία και οργάνωση. Αν πουν οι κοινωνίες όχι και οι βουλευτές λάβουν ξεκάθαρα το μήνυμα, υπάρχει ελπίδα.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.