Ο Μητσοτάκης νόμιζε ότι πουλώντας "ανάπτυξη" με ουρανοξύστες και λιγότερο ΕΝΦΙΑ, θα περάσει το σχέδιό του για τους μετανάστες

Ο Μητσοτάκης νόμιζε ότι πουλώντας δήθεν ανάπτυξη με δυο ουρανοξύστες στο Ελληνικό και λιγότερο ΕΝΦΙΑ θα ενθουσίαζε τους ιθαγενείς με καθρεφτάκια και θα μπορούσε να περάσει το σχέδιό του για τους μετανάστες που έρχονται παράνομα στη χώρα, που έχει προφανώς συνεννοηθεί ήδη, χωρίς αντιδράσεις. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Αυτό που δεν κατάλαβε ο Μητσοτάκης και οι συν αυτώ είναι ότι οι Ελληνες έχοντας ζήσει τόσα χρόνια με μνημόνια και περικοπές έχουν βρει τον τρόπο να ζουν και με λιγότερα, έχουν βάλει μία σειρά και μπορούν και τα βγάζουν πέρα. Τα ψιρικοκό που υπόσχεται ούτε καν τα ακούνε, ούτε καν τους ενδιαφέρουν μπροστά στους εκατοντάδες εξαθλιωμένους πληθυσμούς που θα έχουν ως θέαμα, ως γείτονες, ως συμμαθητές των παιδιών τους, που θα πλημμυρίσουν τον τόπο, αν δεν τον έχουν ήδη πλημμυρίσει. 

Όταν δε οι "ιθαγενείς", ως φαίνεται ότι αντιμετωπίζει τους Ελληνες η Αγία Οικογένεια, αντιλαμβάνονται ότι από την μία τσέπη μπαίνει το ψιρικοκό και από την άλλη βγαίνει ένα πακέτο για να επιδοτήσει εκατομμύρια παράνομους, κάπως του έρχεται του Ελληνα κύριε Μητσοτάκη μου.

Η ελληνική κοινωνία βράζει αντιλαμβανόμενη το δούλεμα και τα σχέδια ενός επικίνδυνου πρωθυπουργού, ο οποίος όπως αποδεικνύεται ενδιαφέρεται για την επικοινωνιακή διαχείριση του εποικισμού που επιχειρεί και αυτός και όχι για την επίλυση ενός προβλήματος που θα οδηγήσει σε αφανισμό την ελληνική κοινωνία.

Η προκλητική αδιαφορία στα θέλω της ελληνικής κοινωνίας, η οποία ζητάει το αυτονόητο, να πάψει να έρχεται ολος αυτός ο συρφετός μουσουλμάνων, λυπάμαι, αλλά δεν συνιστά δημοκρατία, αλλά φασισμό από τους λίγους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail