Η κυβέρνηση της ΝΔ εκθέτει τον ελληνικό πληθυσμό σε κινδύνους

Σε λίγο κάτι πολύ επικίνδυνο θα συμβαίνει στη χώρα: τα άδεια (λόγω οικονομικής κρίσης) στρατόπεδα που βρίσκονται σε πόλεις της ηπειρωτικής ενδοχώρας δεν θα έχουν Ελληνες στρατιώτες, αλλά θα είναι γεμάτα από Ασιάτες και Αφρικανούς λαθρομετανάστες.


Δεν θέλω να πιθανολόγησω τί κινδύνους συνεπάγεται κάτι τέτοιο.
Θα πω όμως μόνο αυτό:
Η κυβέρνηση ΝΔ σήμερα, προκειμένου να μην εναντιωθεί σε κάποια κέντρα αποφάσεων, προτιμά να ανέχεται την κατάργηση της εθνικής και της λαϊκης κυριαρχίας και να εκθέτει τον ελληνικό πληθυσμό σε κινδύνους. Ο ελληνικός λαός ψήφισε πριν από λίγους μήνες και εξέλεξε κυβέρνηση για να λύσει τα προβλήματα του. Αυτή η κυβέρνηση όμως σήμερα τον εγκαταλείπει, όπως εγκαταλείπει και τη χώρα στο έλεος των εξελίξεων.

Σήμερα μιλώντας με έναν κυβερνητικό βουλευτή με ρώτησε τί προτείνω; Του απάντησα: Για αρχή τρία πράγματα:

1. Τερματισμό λειτουργίας όσων ΜΚΟ δεν επιτελούν αποκλειστικά και αποδεδειγμένα ανθρωπιστικό έργο.

2. Τερματισμό της παροχής προπληρωμένων καρτών με μετρητά στους μετανάστες και τερματισμό των προγραμμάτων στέγασης σε διαμερίσματα που χρηματοδοτεί ο ΟΗΕ. Οι υπηρεσίες αυτές θα πρέπει να προσφέρονται σε οργανωμένες εγκαταστάσεις και όχι ατομικά. Επίσης θα πρέπει ο ΟΗΕ να πάψει να διαφημίζει αυτές τις παροχές σαν να ήταν τουριστικό πακέτο.

3. Αντί να εγκαθιστούν τους λαθρομετανάστες στην ενδοχώρα, να τους τοποθετούν σε κέντρα φιλοξενίας σε ακατοίκητα νησιά, όπου τη διοίκηση θα έχει η Ελλάδα και τη χρηματοδότηση οι ξένοι οργανισμοί (ΕΕ, ΟΗΕ). Με αυτό τον τρόπο και δεν θα επιβαρύνονται τα νησιά, και δεν θα δημιουργείται προβλημα στην ενδοχώρα, και θα δίνεται στους λαθρομετανάστες ένα μήνυμα αδιεξόδου, το οποίο μέσω των iPhone που έχουν όλοι τους θα μεταφέρεται και στους υπόλοιπους που περιμένουν. Αυτή την πρακτική εφαρμόζει σήμερα η Ιταλία στην Λαμπεντούζα.

Οποίος έχει το πολιτικό θάρρος, ας εφαρμόσει αυτά τα τρία μέτρα και τότε θα δούμε τί γίνεται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail