Κούρδος αξιωματούχος: «Ο Ερντογάν επιτίθεται από το κρεβάτι του θανάτου του. Δε θα ζει σε λίγους μήνες»

Freepen.gr - Το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου του KCK (Ένωση Κοινοτήτων του Κουρδιστάν), Sabri Ok, αξιολόγησε την εισβολή του τουρκικού κράτους στη Βόρεια και την Ανατολική Συρία κατά τη διάρκεια του προγράμματος Rojeva Welat στην τηλεόραση Stêrk την Τρίτη το βράδυ μεταδίδει το κουρδικό πρακτορείο ANF.

Σχετικά με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν, ο Οκ δήλωσε: «Είναι ο φασίστας αυτού του αιώνα και επεσήμανε ότι οι επιθέσεις στη Rojava δεν ήταν αποτέλεσμα της δύναμης του Ερντογάν.

"Ο Ερντογάν διεξάγει αυτές τις επιθέσεις από το κρεβάτι του θανάτου του (...) Η ζωή του Ερντογάν δεν μπορεί να τελειώσει μέσα σε εβδομάδες, αλλά θα λήξει σε μήνες".

Sabri Ok

O Ok είπε ότι ο λαός της Τουρκίας δεν κέρδισε τίποτα. "Αντίθετα, έφερε κρίση μέσα στην κοινωνία, την οικονομία, την πολιτική. Ο Ερντογάν δεν μπορεί να ta χειριστεί όλα αυτά. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να διαδραματίσει ρόλο στη Συρία κατά της Ρωσίας και των ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, ο Ερντογάν έχει χάσει".

Οι επιθέσεις κατοχής ανάγκασαν τον κουρδικό λαό «να δει για πρώτη φορά ότι οι Κούρδοι πρέπει να ενωθούν», δήλωσε ο Ok και πρόσθεσε: «Μια διαιρεμένη και εγωιστική πολιτική είναι άκαρπη».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail