Βουλευτής στην Αλβανία μιλά για τα αλβανικά χωριά Κόνιτσα, Γράμμο και Δελβινάκι

Freepen.gr - Ο νέος αντιπολιτευόμενος βουλευτής Κοστάκ Παπά, ο οποίος εισήλθε στο κοινοβούλιο από τη λίστα του Δημοκρατικού Κόμματος στην επαρχία των Τιράνων, επέκρινε την κυβέρνηση για την εδαφική μεταρρύθμιση, η οποία λέει ότι δεν βοηθά τα αλβανικά χωριά στα ελληνικά σύνορα υπογραμμίζει το shqiptarja.com.

"Καθώς ο Υπουργός Υποδομών είναι μπροστά μου, τον συμβουλεύω να επανεξετάσει τη σήραγγα της οδού των Σαράντα, σαν να έκλεβε".

Καταστρέψατε τονΛεσκόβικ. Πώς θα βοηθήσετε τα αλβανικά χωριά πέρα ​​από τα σύνορα, την Κονίτσα, το Γράμμο, το Δελβινάκι, τι θα τους πείτε, ότι θα μετατρέψουν την αλβανική εθνικότητα όπως την έχουν εδώ και αιώνες. Ακόμη και η συμφωνία που προσφέρθηκε για τη θάλασσα ήταν τόσο προδοτική όσο η πρώτη», είπε.

Αλλά ο βουλευτής Καραμέλιος, ο οποίος υπερασπίζεται τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, αντέδρασε έντονα, ζητώντας να καταδικαστεί η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Παπά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail