Η φράου Όλγα της Μόριας

Παρακολουθώ εδώ και δυό μέρες δυο τραγωδίες. Η μία είναι αυτή της γυναίκας που κάηκε στη Μόρια και των μεταναστών που πνίγηκαν, σπρωγμένοι από τα τούρκικα κυκλώματα στις βάρκες του θανάτου. Η δεύτερη είναι το μέλλον της χώρας μας. Που θα βρίσκεται στα χέρια των πιο ανάλγητων απατεώνων που γνώρισε ο τόπος εδώ και πάνω από έναν αιώνα.


Η πρώτη τραγωδία είναι διαρκής. Από την εποχή που ο Έρντοαν αποφάσισε να ρίξει στο γεωπολιτικό του παιχνίδι τους πρόσφυγες και μετανάστες που κρατάει αιχμάλωτους. Πετώντας τους στην Ευρώπη για να εκβιάζει την είσπραξη δισεκατομμυρίων και στήν Ελλάδα για να την εξοντώσει με ανορθόδοξο πόλεμο.

Η δεύτερη τραγωδία είναι φρέσκια. Βγαλμένη από τις χειρότερες σελίδες του εμφύλιου και από τις χειρότερες φιγούρες εκείνης της αιματοχυσίας. Σαν νοοτροπία. Είναι η αιτία που οι λίγοι έντιμοι και πραγματικοί αριστεροί έλεγαν τα τελευταία 30 χρόνια "ευτυχώς που χάσαμε τον εμφύλιο". Δυστυχώς, αποδείχτηκε ότι ήταν ελάχιστοι.

Μόνο τέτοιες ανάλγητες φιγούρες σαν τις πρώτες μπορούν να φωνάζουν, να καταγγέλλουν και να παραπλανούν το λαό για το μεγάλο έγκλημα που διαπράττεται εδώ και 4χρόνια στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Μόρια.

Η τέως προϊστάμενη των δυνάμεων της Τάξης φράου Όλγα Γεροβασίλη του στρατοπέδου είχε το θράσσος να δηλώνει ότι ποτέ τα τελευταία χρόνια δεν είδαμε τραγωδίες θανάτων σαν τις σημερινές στο στρατόπεδο, του οποίου υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής!

Η φράου Όλγα είχε το θράσσος να καταγγέλλει τις συνθήκες στο στρατόπεδο, ακριβώς σαν ο Χίτλερ να κατάγγελνε τις συνθήκες στο Άουσβιτς!

Η φράου Όλγα κατακεραυνώνει τη λειτουργία του στρατοπέδου, λες και δεν είναι δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ. Και η φράου και το στρατόπεδο.

Η φράου Όλγα του στρατοπέδου συγκεντρωσης και αργού θανάτου ψυχών στη Μόρια δέν έχει ιδέα για τα μωρά που πέθαναν από το ψύχος τον προπέρσινο χειμώνα στο στρατόπεδο, ζώντας σε συνθήκες Σιβηρίας.

Η φράου Όλγα δεν έχει ιδέα για το φριχτό θάνατο που βρήκαν το 2017 δύο μετανάστες από τις αναθυμιάσεις των μαγκαλιών στα αντίσκηνα του θανάτου της Μόριας.

Η φράου Όλγα δεν έμαθε για τον φριχτό θάνατο από ασφυξία που βρήκε έναν ακόμα μετανάστης μέσα στη σκηνή του τον χειμώνα του 2018, όταν αντί για το οξυγόνο ζωής και ελευθερίας που του διαφήμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιες από τις μη κυβερνητικές συμμορίες του, πνίγηκε από διοξείδιο θανάτου.

Η φράου Όλγα δεν έμαθε ποτε ότι δύο ακόμα πρόσφυγες σκοτώθηκαν στο στρατόπεδο μέχρι τις αρχές του 2018, πόυ διοικούσε τη Μόρια η κυβέρνησή της. Όταν η ίδια διαφέντευε ως υπουργός το ελληνικό Δημόσιο. Το άχρηστο και εγκληματικό αυτό δημόσιο.

Η φράου Όλγα δεν έμαθε για τούς διαρκείς βιασμούς ανηλίκων και κοριστιών στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Μόρια, που καταγγέλονται από τους ίδιους, από τους γιατρούς και τους ξένους δημοσιογράφους που τρυπώνουν στο Νταχάου του ΣΥΡΙΖΑ και των μη κυβερνητικών συμμοριών του.

Η φράου Όλγα δεν έχει ιδέα ότι τον βαρύ Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2017 πάνω από 3.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Μόριας κοιμόντουσαν στη διαρκή βροχή και το κρύο, με αποτέλεσμα δεκάδες παιδιά και ενήλικες να χτυπηθούν από πνευμονία, χωρίς ποτέ κανείς να μάθει τι απέγιναν.

Η φράου Όλγα του στρατοπέδου συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμαθε για τα καθημερινά μαχαιρώματα μεταξύ συμμοριών στο στρατόπεδο, ούτε ότι εξ αιτίας των συμμοριών οι γυναίκες λαγοκοιμούνται τη νύχτα αγκαλιά με τον τρόμο και με τραπεζομάχαιρα κάτω από το μαξιλάρι.

Η φράου Όλγα δεν ξέρει τίποτε για το εμπόριο ναρκωτικών που οργιάζει στο στρατόπεδο συγκέντρωσης, για το οποίο δεν αισθανόταν την ελάχιστη ανθρώπινη ανάγκη να πεί ΜΙΑ κουβέντα όσο προϊστατο των δυνάμεων της Τάξης της χώρας.

Όπως δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να πεί ΜΙΑ κουβέντα όταν Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι έδειχναν όλη τη φρίκη του στρατοπέδου σε τεκμηριωμένα ρεπορτάζ που έκαναν το γύρο του κόσμου.Μέχρι και λίγες βδομάδες πριν χάσει την ακριβοπληρωμένη καρεκλίτσα της στίς εκλογές.

Η φράου Όλγα δεν έμαθε ποτέ για τις διάτρητες εργολαβίες σε τρόφιμα, συσσίτια, ρουχισμό, φάρμακα και ό,τι άλλο υλικό μπαίνει στο στρατόπεδο συγκέντρωσης- και όχι μόνο- της Μόριας. Ούτε ζήτησε ποτέ έλεγχο για τα εκατομμύρια της ΕΕ, που πέφτουν στη μαύρη τρύπα της λοβιτούρας αντί να πηγαίνουν στην ανακούφιση των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Η φράου Όλγα δεν έχει πεί ούτε λέξη για τη συμφωνία- κοροϊδία της Ελλάδας μεταξύ ΕΕ- Τουρκίας, που υπέγραψε ο αρχηγός της Αλέξης Τσίπρας και που καθιστά τη χώρα αποθήκη ψυχών ενός παράφρονα Τούρκου ηγέτη με ψυχοσύνθεση Χίτλερ και μιας αιμοσταγούς δήθεν πολιτισμένης ΕΕ. Της οποίας το μόνο μέλημα είναι πώς οι πρόσφυγες δεν θα περάσουν στο έδαφός της. Ενώ 6 χώρες- μέλη της είναι από πρωταγωνιστές (Βρετανία) έως συνυπεύθυνες, τροφοδοτώντας τους πολέμους που καθιστούν τους ανθρώπους πρόσφυγες ή μετανάστες.

Ακριβοπληρωμένη με αίμα αθώων, η φράου Όλγα, ως προϊστάμενη των δυνάμεων της Τάξης και του Νόμου. Τα οποία είναι άγνωστα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Μόρια. Και ακριβοπληρωμένη με αίμα αθώων ως συνδημιουργός του στρατοπέδου συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Μόρια.

Τώρα θυμήθηκε τη Μόρια και τις απάνθρωπες συνθήκες, που έφτιαξε η κυβέρνησή της. Οι οποίες θα έκαιγαν την τραγική Αφγανή προχτές και θα έπνιγαν και τους δύο μετανάστες στο ταξείδι του θανάτου ακόμα και αν δεν είχε χάσει τις εκλογές και ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί, οι εγκαταστάσεις του θανάτου είναι οι ίδιες!

Αλλά, τότε, για τη φράου Όλγα και όλο το συνονθύλευμα της δήθεν πονοψυχιάρας αριστεράς, θα ήταν απλώς Κυριακή. Όπως ήταν τη μέρα που αυτοκτόνησε ο 16χρονος. Στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Μόρια της ελληνικής ευρωπαϊκής, δικαιωματικής, ανθρωπιστικής αριστεράς. Των πραγματικά αναίσθητων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail