Οι παλινωδίες Πούτιν ενισχύουν το δολοφόνο της Αγκυρας και την αναγέννηση των τζιχαντιστών

Για πρώτη φορά ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, αποδεικνύεται πολύ «μικρός» και συνένοχος στο μεγάλο έγκλημα που γίνεται κατά του κουρδικού λαού, καθώς ήταν ο μονός ουσιαστικά που θα μπορούσε να εμποδίσει τον Τούρκο πρόεδρο, Ταιγίπ Ερντογάν, να μπει με τόσες χιλιάδες Τζιχαντιστές στην Συρία.

Από: nikosxeiladakis.gr - Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως αναφέρει το ρωσικό İFAX, ευρισκόμενος ο Πούτιν στο Τουρκμενιστάν και σε ερωτήσεις Ρώσων δημοσιογράφων για τον κίνδυνο να απελευθερωθούν οι χιλιάδες Τζιχαντιστές με την ευκαιρία της τουρκικής εισβολής στην Συρία και να αναγεννηθεί ο ισλαμικός κίνδυνος, απάντησε πως…δεν είναι σίγουρος αν γίνει κάτι τέτοιο.


Στη συνέχεια ανάφερε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ερντογάν στις 9 Οκτωβρίου και ο Τούρκος πρόεδρος τον καθησύχασε ότι θα… επιληφθεί του θέματος. Με λίγα λόγια γενική κοροϊδία.

Οι Ρώσοι θα πληρώσουν ακριβά αυτή τους την τοποθέτηση, καθώς οι Τζιχαντιστές είναι ορκισμένοι εχθροί τους και πολλοί από αυτούς προέρχονται από το Καύκασο και την Τσετσενία, όπου όλοι γνωρίζουν τι αισθήματα έχουν για την Ρωσία.

İŞİD’ LİLER KAÇABİLİR = ΟΙ ΤΖΙΧΑΒΤΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΟΥΝ

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail