Η πολιτική του Τραμπ που από τους εδώ "προοδευτικούς" είναι φασισμός

Στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε, καλώντας τις χώρες του να ενστερνιστούν τον πατριωτισμό, απορρίπτοντας την παγκοσμιοποίηση! Λέγοντας συγκεκριμένα, πως οι σοφοί ηγέτες βάζουν πρώτα απ΄ όλα τον λαό τους και τη χώρα τους! 

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 

«Εάν επιθυμείτε Ελευθερία, να είσθε περήφανοι για την χώρα σας! Εάν επιθυμείτε Δημοκρατία, διατηρείστε την Εθνική σας κυριαρχία! Εάν επιθυμείτε Ειρήνη, να αγαπάτε το Έθνος σας. Οι σοφοί ηγέτες τοποθετούν πάντοτε σαν προτεραιότητα το καλό του λαού τους και της Πατρίδος τους. Το μέλλον δεν ανήκει στους Παγκοσμιοποιητές. Το μέλλον ανήκει στους Πατριώτες. Το μέλλον ανήκει στα κυρίαρχα και ανεξάρτητα κράτη πού προστατεύουν τους πολίτες τους, σέβονται τις γειτονικές χώρες και τιμούν τις διαφορές πού κάνουν την κάθε χώρα ξεχωριστή και μοναδική».

Ο ελληνικός λαός θέλει την πολιτισμικότητά σας κύριε Πρωθυπουργέ;


Αντίθετα με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης υπό την επήρεια αριστερού συνδρόμου, είπε προ λίγων ημερών στην Βουλή των Ελλήνων:

«…Με ρωτήσατε εάν φοβόμαστε τους πρόσφυγες ως μια δύναμη που θα μπολιάσει την ελληνική κοινωνία. Σας λέω όχι, δεν τους φοβάμαι. Αρκεί να είναι αυτοί οι οποίοι πληρούν τους κανόνες για να απολαμβάνουν διεθνούς προστασίας. Και εάν η Ευρώπη ή η Ελλάδα θέλει να κάνει μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική για να ενισχύσει το δημοκρατικό της πρόβλημα έχει τη δυνατότητα να το κάνει, αλλά θα το κάνει οργανωμένα και θα το κάνει με κανόνες… Τα παιδιά των προσφύγων που θα επιλέξουν να κάνουν τη χώρα μας δεύτερη πατρίδα τους, πρέπει να αισθάνονται και θα αισθάνονται Έλληνες. Αυτό είναι το σωστό. Να πάνε σε ελληνικό σχολείο και εάν είναι άριστοι μαθητές να σηκώσουν την ελληνική σημαία. Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία ή οποιοσδήποτε ρατσισμός. Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά – σιγά. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτόν τον τρόπο…».

Κύριε Πρωθυπουργέ, εξ όσων γνωρίζουμε, μπόλιασμα γίνεται στα φυτά και μόνο! Όχι στους ανθρώπους! Γιατί μπόλιασμα (δηλαδή εμβολιασμός), είναι η φυτοκομική τεχνητή μέθοδος κατά την οποία γίνεται μεταμόσχευση ενός μέρους του φυτού σε ένα άλλο φυτό! Ο ελληνισμός δεν χρειάζεται κανενός είδους μεταμόσχευση ή μπόλιασμα. Και εάν υπάρχει υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζουν τις τελευταίες δυο δεκαετίες, όλες οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα! Και είσαστε και εσείς κύριε Μητσοτάκη μέρος αυτού του προβλήματος. Όσον αφορά την αποστροφή του λόγου σας εάν φοβάται η ελληνική κοινωνία τους πρόσφυγες, να κάνετε δημοψήφισμα και να ρωτήσετε τον ελληνικό λαό, όπως άλλωστε είστε υποχρεωμένος από το Σύνταγμα της χώρας στην οποία είστε Πρωθυπουργός! Εάν όχι, ρωτήστε τη μητέρα της Μυρτώς ή τη σύζυγο και το παιδί του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη.

Αλλά, τελικά είστε και προφήτης κ. Πρωθυπουργέ, εξ όσων μας είπατε στη Βουλή των Ελλήνων, επαναλαμβάνω! Να είστε υπερήφανος λοιπόν, που μετατρέπετε αργά αλλά σταθερά την ελληνική κοινωνία σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Αυτό άλλωστε, που σχεδίασαν Κίσινγκερ και Μπρεζίνσκι, Σόρος, Ροκφέλερ και Ρότσιλντ.


Άλλος ως αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης κι άλλος ως αρχηγός του κράτους…

Όμως στις αρχές Μαρτίου, ο κ. Μητσοτάκης ως αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης, άλλα μας είχε πει, στη συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής με αφορμή το πόρισμα της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Δημογραφικό, αποκρ΄ύπτοντας το μπόλιασμα με τους “μετανάστες”:

«Σήμερα η Ελλάδα έχει από τους χειρότερους δείκτες γεννήσεων στο 1,6 αντί 2,1 που απαιτείται για να μην μειώνεται ο πληθυσμός. Παράλληλά υπάρχει φυγή των νέων στο εξωτερικό για αναζήτηση καλύτερων προοπτικών. Δυστυχώς η σημερινή γενιά είναι η πρώτη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που δεν ελπίζει ότι θα ζήσει καλύτερα από τους γονείς τους. Ο κοινωνικός ιμάντας έχει βραχυκυκλώσει σε μια Ελλάδα που δεν δίνει ευκαιρίες. Για πολλά ζευγάρια η δημιουργία οικογένειας αντιμετωπίζεται με δέος. Θέλουν δεύτερο παιδί, αλλά δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αυτά που θέλουν. Το ακούμε όλοι. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο πληθυσμός μας γερνά. Το 1950 η μέση ηλικία ήταν 35 έτη σήμερα 43 έτη. Το 2050 οι άνω των 60 θα φθάσει στο 33% του πληθυσμού. Αυτή η δημογραφική βόμβα απειλεί το σήμερα και το αύριο. Συρρίκνωση οικονομίας, απώλεια κεφαλαίων για τις συντάξεις, κλυδωνισμός ασφαλιστικού και υπονόμευση όλης της οικονομίας. Χωρίς ανθρώπινο δυναμικό δεν υποστηρίζεται ούτε η κυριαρχία ούτε η ανάπτυξη ενός κράτους».

Από την άλλη μεριά, στα μέσα Αυγούστου, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είπε «Ούτε ένα ευρώ των Ελλήνων φορολογουμένων χαμένο. Δεν θα πληρώνουν πλέον οι Έλληνες φορολογούμενοι τις υπηρεσίες που το ΕΣΥ παρέχει σε αλλοδαπούς ασφαλισμένους».

Αυτή η δήλωση θεωρήθηκε ως άνοιγμα στον αποκλεισμό από τη δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους αλλοδαπούς –“μετανάστες” και σύντομα μαζεύτηκε, προφανώς κατόπιν εντολής Πρωθυπουργού.

Ο Ντόναλντ Τραμπ καταργεί την υγειονομική περίθαλψη μεταναστών…

Αντίθετα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε την παρελθούσα Παρασκευή, διακήρυξη με την οποία αναστέλλεται η είσοδος μεταναστών οι οποίοι δεν θα έχουν εξασφαλίσει ασφαλιστική κάλυψη υγείας μέσα σε 30 ημέρες από την είσοδό τους ή δεν έχουν τα μέσα για να πληρώσουν οι ίδιοι για την υγειονομική περίθαλψή τους.

Στη διακήρυξη, η οποία εκδόθηκε από τον Λευκό Οίκο, αναφέρεται πως δεν θα επηρεασθεί το δικαίωμα οποιουδήποτε προσώπου σε άσυλο ή σε καθεστώς πρόσφυγα. Αναφέρεται επίσης πως το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή στις 3 Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ έχει κάνει τον περιορισμό της νόμιμης και της παράτυπης μετανάστευσης κεντρικό θέμα της προεδρίας του. Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα πως σχεδιάζει να επιτρέψει να εγκατασταθούν στις ΗΠΑ κατά το οικονομικό έτος 2020 μόνο 18.000 πρόσφυγες, αριθμός που είναι ο χαμηλότερος στην ιστορία του σύγχρονου προσφυγικού προγράμματος, αναφέροντας στη διακήρυξη:

«Ενώ το σύστημά μας υγειονομικής περίθαλψης αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που προκαλούνται από τη μη αποζημιούμενη περίθαλψη, η Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κάνει το πρόβλημα χειρότερο επιτρέποντας την είσοδο χιλιάδων ξένων που δεν έχουν δείξει οποιαδήποτε ικανότητα να πληρώσουν για τα κόστη της υγειονομικής περίθαλψής τους».

Ο ίδιος προσθέτει, πως:

«Η αναστολή ισχύει μόνο για πρόσωπα που επιδιώκουν να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες με μεταναστευτική βίζα».

Στο έγγραφο αναφέρονται τα είδη ασφάλισης που θεωρούνται εγκεκριμένα, όπως σχέδια για την κάλυψή της από εργοδότη και το πρόγραμμα Medicare για τους ηλικιωμένους. Προστίθεται όμως, πως για πρόσωπα άνω των 18 ετών, η κάλυψή τους από το πρόγραμμα Medicaid για τους φτωχούς δεν εγκρίνεται!

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Ναι στο τείχος ΗΠΑ – Μεξικού…

Αλλά πρόσφατα με ψήφους 5-4, το Ανώτατο Δικαστήριο, ανέτρεψε την απόφαση ενός δικαστή της Καλιφόρνιας, που είχε απαγορεύει στην κυβέρνηση του Ρεπουμπλικανού προέδρου να χρησιμοποιεί μερικά από τα κονδύλια του υπουργείου Άμυνας για την κατασκευή του τείχους με το Μεξικό.

Την αμερικανική κυβέρνηση εξουσιοδότησε το Κογκρέσο ώστε να χρησιμοποιήσει κονδύλια ύψους 2,5 δισ. δολαρίων που αποδεσμεύθηκαν για το Πεντάγωνο, για την οικοδόμηση του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, όπως επιθυμούσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Με ψήφους 5-4 λοιπόν, το Ανώτατο Δικαστήριο, που πλέον κλίνει προς το συντηρητικό στρατόπεδο, ανέτρεψε την απόφαση ενός δικαστή της Καλιφόρνιας, που είχε απαγορεύει την κυβέρνηση του Ρεπουμπλικανού προέδρου να χρησιμοποιεί μερικά από τα κονδύλια του υπουργείου Άμυνας για την κατασκευή του τείχους με το Μεξικό. Στο αιτιολογικό της απόφασης του το Δικαστήριο αναφέρει, ότι οι ενάγοντες δεν μπορούν να αμφισβητήσουν την κατανομή των κονδυλίων αυτών διότι “η κυβέρνηση αποδεικνύει επαρκώς, σε αυτό το στάδιο” τη βασιμότητα της επιχειρηματολογίας της.

(πηγή insider.gr)


Διά ταύτα…

Όταν οι ΗΠΑ και πολλές χώρες της Ευρώπης και μάλιστα μέλη της ΕΕ (Γαλλία, Ιταλία, Ουγγαρία) επιστρέφουν στον πατριωτισμό, εδώ στην Ελλάδα εξοκείλουμε καθημερινά και περισσότερο προς την πολιτισμικότητα.

Τα θλιβερά σημάδια της οποίας, θα φανούν σε μερικά χρόνια για την Ελλάδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail