Σιωπούν γιατί πάνε για τα πετρέλαια: Έτομοι να προελάσουν ανατολικά του Ευφράτη οι Σύριοι ενώ οι Ρώσοι έστησαν νέα γέφυρα στο ποτάμι

Freepen.gr - Οι ρωσικές Ειδικές Δυνάμεις έστησαν μια νέα γέφυρα κοιλάδα του ποταμού Ευφράτη εν μέσω αναφορών για μια επικείμενη τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή αυτή.

Σύμφωνα με αναφορές, οι ρωσικές Ειδικές Δυνάμεις έστησαν τη γέφυρα μεταξύ των γραμμών του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) και των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) στην επαρχία του Deir Ezzor.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στρατός διαθέτει ένα μικρό θύλακα στην ανατολική όχθη στο Koushan απέναντι από την πόλη του Deir Ezzor.



Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησε το κανάλι μέσων ενημέρωσης KTB, οι ρωσικές Ειδικές Δυνάμεις επιτηρούν την κατασκευή της γέφυρας στο ποτάμι δίχως να έχει γνωστοποιηθεί το ακριβές σημείο της εγκατάστασης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν αναφορές για ενίσχυση των γραμμών του συριακού στρατού στην περιοχή.

Και όλα αυτά ενώ κυκλοφορεί οπτικό υλικό αποχώρησης μονάδων των κουρδικών SDF για να ενισχύσουν τις γραμμές τους στο βορρά απέναντι στους Τούρκους. Άλλωστε στην περιοχή του Deir Ezzor δεν είχαν καμία δουλειά, αλλά βρέθηκαν εκεί λόγω απαίτησης των ΗΠΑ για να πιάσουν τις πετρελαιοπηγές του Ομάρ.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail