Επιστολή Τραμπ σε Ερντογάν: Μην είσαι ηλίθιος! Βρες τα με τους Κούρδους μη σου διαλύσω την οικονομία!

Presidency Press Service via the Associated Press
Freepen.gr - Η Trish Regan, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Fox έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον Ταγίπ Ερντογάν μετά την τηλεφωνική τους επικοινωνία. Ο Τραμπ συνιστά στον Ερντογάν να μην κάνει τον σκληρό και να μην είναι ηλίθιος διότι τότε θα του διαλύσει την οικονομία:

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, ας εργαστούμε για μια καλή συμφωνία! Δε θέλετε να είστε υπεύθυνος για τη σφαγή χιλιάδων ανθρώπων και δε θέλω να είμαι υπεύθυνος για την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας – και θα το κάνω. Σας έδωσα ήδη ένα μικρό δείγμα με τον πάστορα Μπράνσον.

Έχω δουλέψει σκληρά για να λύσω μερικά από τα προβλήματά σας. Μην απογοητεύσετε τον κόσμο. Μπορείτε να κάνετε μία καλή συμφωνία.

Ο στρατηγός Μαζλουμ είναι πρόθυμος να διαπραγματευθεί μαζί σου και διατείθεται να κάνει υποχωρήσεις τις οποίες δεν είχε κάνει ποτέ στο παρελθόν. Σας εσωκλείω την επιστολή που μόλις έλαβα από αυτόν.

Η ιστορία θα σας κοιτάξει ευνοϊκά αν το κάνετε αυτό με σωστό και ανθρώπινο τρόπο. Αλλά θα σας βλέπει για πάντα ως διάβολο αν δεν συμβούν καλά πράγματα. Μην είσαι σκληρός άντρας. Μην είσαι ηλίθιος! 

Θα σε καλέσω αργότερα.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail