Λανθασμένη η στρατηγική της κυβέρνησης ΝΔ για τους λαθρομετανάστες – Ακολουθεί τα καταστροφικά μονοπάτια του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ελλάδα πρέπει να θωρακίσει τα νησιά και να αποτρέψει οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση από πλοιάρια δουλεμπόρων ή κυκλωμάτων που λυμαίνονται μαζί με τις ΜΚΟ τα μεταναστευτικά ρεύματα. 
 
Από: bankingnews.gr
 
Η στρατηγική της ΝΔ για τους λαθρομετανάστες – όχι μετανάστες, οικονομικοί ή πρόσφυγες από εμπόλεμη ζώνη – είναι λανθασμένη καθώς ακολουθεί τα καταστροφικά μονοπάτια του ΣΥΡΙΖΑ. 
 
Μέτρα όπως bonus στους δήμους που θα δεχθούν λαθρομετανάστες είναι τουλάχιστον παιδαριώδη.
 
Εάν απαλλαγούμε από την προκατάληψη ο μόνος που κατάφερε να ανακόψει τις μεταναστευτικές ροές ήταν ο Salnvini στην Ιταλία όπως εξηγεί ορθά το Gatestone Institute.

Η Ελλάδα πρέπει να θωρακίσει τα νησιά και να αποτρέψει οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση από πλοιάρια δουλεμπόρων ή κυκλωμάτων που λυμαίνονται μαζί με τις ΜΚΟ τα μεταναστευτικά ρεύματα.
 
Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να χαράξει μια ξεκάθαρη πολιτική σύρεται στις καταστροφικές πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ που άφησε ξέφραγο αμπέλι την Ελλάδα και κάθε λογής από τον τρίτο κόσμο, το Ιράκ, το Αφγανιστάν κ.α. κατάφεραν να φθάσουν στην Ελλάδα. 

Η Ελλάδα να δημιουργήσει ένα τείχος από το ναυτικό σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και να βάλλει ένα τέλος στην παράνομη μετανάστευση. 

Πως η Ελλάδα προστατεύει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από τους λαθρομετανάστες και από τις συνεχείς ταραχές;.

Η περίπτωση της Μόρια στην Λέσβο έρχεται να αποδείξει ότι όλη η στρατηγική καταυλισμών είναι εγκληματικό λάθος που το πληρώνει η τοπική κοινωνία και ακολούθως και όλη η Ελλάδα.
Εν τω μεταξύ επισκέφθηκε την Ελλάδα ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Pompeo και η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις. 

Η στρατηγική της Τουρκίας δεν αποδεικνύει μόνο ότι δεν υπολογίζει την Ελλάδα αλλά προκαλεί και τις ΗΠΑ με την απαράδεκτη στρατηγική της να κλιμακώσει την ένταση στο πλαίσιο των εξορύξεων πετρελαίου και φυσικού αερίου. 

1)Η προκλητικότατη στρατηγική του Yavuz που στην κυριολεξία εισέβαλλε στο οικόπεδο 7 της Κυπριακής ΑΟΖ με στόχο να δημιουργήσει τετελεσμένα.

Οι τούρκοι εδώ και καιρό κλιμακώνουν την ένταση σε Ανατολική Μεσόγειο, Κύπρο και Αιγαίο με ένα βασικό στόχο να συνδιαχειριστούν το φυσικό αέριο.

Δεν επιδιώκουν πόλεμο ή στρατιωτική εμπλοκή – και ας δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι – γνωρίζουν ότι Ευρώπη, ΗΠΑ, Ελλάδα και Κύπρος δεν θα αντιδράσουν και με την κλιμάκωση των προκλήσεων θα φθάσουν στον επιδιωκόμενο στόχο.

Οι τούρκοι έχουν ένα στόχο συνδιαχείριση και αυτό ήδη αρχίζουν να το επιτυγχάνουν.
Ο αμερικανικός παράγοντας πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση, οι αναφορές για την σημασία της Ελλάδος δεν επαρκούν. 

Σε κάθε περίπτωση οι τούρκοι πρέπει να έχουν ένα ελάχιστο δίαυλο επικοινωνίας με τις ΗΠΑ, οι αμερικανοί αποκλείεται να μην γνωρίζουν τα σχέδια των τούρκων και είτε ανεπίσημα συναινούν, είτε έχουν αφήσει την Τουρκία ελεύθερη να προκαλεί στην περιοχή.
2)Η Τουρκία προκαλεί και απειλεί την Ελλάδα και την Ευρώπη και με άλλο τρόπο ακόμη πιο επικίνδυνο, μέσω της λαθρομετανάστευσης.
Δεν είναι μετανάστευση αλλά λαθρομετανάστευση και τα ελληνικά σύνορα αποδεικνύονται ξέφραγο αμπέλι. 

Μόνο το τελευταίο διάστημα οι ροές λαθρομεταναστών έχουν εκτοξευθεί και αυτό αποδεικνύει ότι η Τουρκία παίζει βρώμικο παιχνίδι στην Ευρώπη και στην Ελλάδα… στο Αιγαίο.
Με βάση μια άκρως ενδιαφέρουσα ανάλυση του Gatestone Institute εξάγονται δύο συμπεράσματα
Α)Στην Ελλάδα και Ιταλία καταφθάνουν λαθρομετανάστες 

Β)Είναι πολύ ύποπτες ορισμένες MKO Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις όπως η Open Arms η οποία έχει διαδραματίσει έως πολύ ύποπτο ρόλο σε Ισπανία, Ιταλία και εσχάτως και στο Αιγαίο Πέλαγος.
Είναι προφανές τι συμβαίνει η Τουρκία μέσω των προκλήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ και με την χειραγώγηση των λαθρομεταναστών ασκεί ασφυκτική πίεση στην Ελλάδα και την Ευρώπη ώστε να επιτύχει τους στρατηγικούς στόχους της.

Υποσημείωση
Η φωτογραφία δεν υποδηλώνει μετανάστες κατατρεγμένους από πολέμους και πείνα.
Η κυβέρνηση ας δει την αλήθεια και ας λάβει άμεσα μέτρα κατά των λαθρομεταναστών
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.