Ασαντ: Ο Ερντογάν είναι ληστής. Έκλεψε τα εργοστάσια, το σιτάρι, το πετρέλαιο και τώρα ληστεύει τη γη

Freepen.gr - Ο Σύριος Πρόεδρος Bashar al-Assad συναντήθηκε με το προσωπικό του Συριακού Αραβικού Στρατού στις πρώτες γραμμές της πόλης Al-Habit στην επαρχία του Idleb. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Assad δήλωσε ότι "ο Ερντογάν είναι ληστής... Έχει ληστεύσει τα εργοστάσια, το σιτάρι και το πετρέλαιο, και σήμερα ληστεύει τη γη" όπως μεταδίδει το πρακτορείο SANA.

"Όλες οι περιοχές στη Συρία έχουν την ίδια σημασία, αλλά αυτό που διέπει τις προτεραιότητες είναι η στρατιωτική κατάσταση στην περιοχή", πρόσθεσε ο Σύριος πρόεδρος.

Ο Assad τόνισε ότι "το Idleb είναι ένα φυλάκιο και το φυλάκιο είναι συνήθως στην πρώτη γραμμή, αλλά στην περίπτωση αυτή η μάχη βρίσκεται στα ανατολικά και το φυλάκιο βρίσκεται στα δυτικά για να διασκορπιστούν οι δυνάμεις του Συριακού Αραβικού Στρατού".

"Είπαμε πάντα και εξακολουθούμε να λέμε ότι η μάχη του Idleb είναι βασική για τον τερματισμό του χάους και της τρομοκρατίας σε όλες τις περιοχές της Συρίας", δήλωσε ο Assad και πρόσθεσε: 


"Όταν αντιμετωπίζουμε μια επίθεση ή ληστεία, θα πρέπει να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο και να συντονιστούμε μεταξύ μας, αλλά ορισμένοι Σύριοι δεν το έκαναν, ειδικά κατά τα πρώτα χρόνια του πολέμου ... Τους είπαμε να μην ποντάρουν στο εξωτερικό, αλλά στον στρατό, το λαό και την πατρίδα ... Όμως δεν άκουσαν και τώρα στοιχηματίζουν στις ΗΠΑ ".

Επίσης ανέφερε ότι: "Η πρώτη πράξη που κάναμε όταν ξεκίνησε η επίθεση στο Βορρά είναι να επικοινωνήσουμε με διάφορες πολιτικές και στρατιωτικές δυνάμεις στο έδαφος και τους είπαμε ότι είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε ομάδα που θα αντισταθεί και αυτό δεν είναι μια πολιτική απόφαση, αλλά ένα συνταγματικό και εθνικό καθήκον και αν δεν το κάνουμε αυτό, δεν αξίζουμε την πατρίδα".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail