Οι πραγματικοί πρόσφυγες συνεχίζουν να γυρίζουν με χαμόγελο στην ελεύθερη Συρία: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

Freepen.gr - Μια νέα παρτίδα εκτοπισμένων Συρίων, που προέρχεται από στρατόπεδα προσφύγων της Ιορδανίας, επέστρεψε την Τετάρτη μέσω του συνοριακού σταθμού του Nassib στα χωριά και τις πόλεις που απελευθερώθηκαν από τους εξτρεμιστές του ισλάμ. από τον Συριακό Αραβικό Στρατό.

Ο επικεφαλής του Τμήματος Μετανάστευσης και Διαβατηρίων στο μεθοριακό σταθμό, ο κ. Mazen Ghandour δήλωσε στο πρακτορείο SANA ότι οι αρχές έχουν παράσχει όλες τις διευκολύνσεις και βασικές υπηρεσίες για να εξασφαλίσουν την ασφαλή επιστροφή των εκτοπισμένων που θα μεταφερθούν με λεωφορεία μαζί με τα παιδιά τους στα χωριά και τις πόλεις τους.

Ο κ. Ghandour πρόσθεσε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που επέστρεψαν από το άνοιγμα του Nassib έως σήμερα έχει φτάσει τους 29.148 πολίτες!

Οι επαναπατριζόμενοι εξέφρασαν την ευτυχία τους για να επιστρέψουν στα σπίτια τους, καλώντας όλους τους εκτοπισμένους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Η Συρία έχει νόμιμη κυβέρνηση και σταθερότητα στο ελεύθερο τμήμα της. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος επίλυσης της κρίσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail